Alo!

SRAM VAS BILO IMAM HAŠIMOTO

Saznala sam da mi štitna žlezda radi usporeno i pokušavam da izvučem najbolje iz te situacije, izjavila je ona

- PIŠE: VESNA ĐORĐEVIĆ

Saška Veselinov, supruga najmlađeg brata Novaka Đokovića, Đorđa, tokom trudnoće se ugojila 21 kilogram, uprkos vegetarija­nskom načinu ishrane.

Napornim treninzima je uspela da vrati devojačku liniju, a sada su je na društvenim mrežama napali da je lažov i folirant, jer sa takvom ishranom ne bi mogla da nabaci tu kilažu.

- Već godinu dana se Đole i ja hranimo vegetarija­nski. Ranije smo za nekoliko obroka dnevno imali meso na tanjiru, ali se nismo osećali dobro u svojoj koži. Stalno smo bili bez energije i naduti, pa sam predložila da uradimo detoks. Izbacili smo meso i mlečne proizvode, ali i slatkiše. Dogovor je bio da to traje mesec dana. Međutim, kad smo videli rezultate, nismo želeli da se vraćamo na staro. I dalje jedemo burgere, koje inače obožavamo, ali sada niko ne ispašta jer su vegetarija­nski. Mi ljudi smo sebični, po mnogim stvarima to zaključuje­m, ali sada pričam o stravičnom detalju, a to je da životinje moraju da stradaju kako bism mi uživali u obroku - izjavila j ona nedavno, a onda priznal da je uz redovnu fizičku akti nost kilažu uspela da vrati staro. Njene reči su naišle brojne komentare, a jedan j podstakao da reaguje.

„Kako je uspela da se ugo kilogram uz vegetarija­nsku i nu? Svaka devojka koja se u tr ći ugoji više od 13 kilograma n računa o sebi ili ima neki pr sa šećerom, hormonima“, g komentar na koji je Saška o odgovorila.

„Prva i osnovna stvar, jak je bitno da vratimo u svakodnevn­icu osećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstato vati ov stva time šiti p sak, i ut na ps lo pro

ma koji mogu da nastanu. Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće često imala probleme sa zadržavanj­em

Svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivo­g sadržaja, znajte da to može biti kap koja preliva čašu SAŠKA

vode“, napisala je Saška i otkrila da ima autoimunu bolest.

„Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlezde. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložen­a za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivo­g sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo!“, zaključila je snajka Novaka Đokovića.

 ?? ?? Saška se u trudnoći ugojila 21 kilogram, a pratioci na društvenim mrežama su joj to zamerili
Saška se u trudnoći ugojila 21 kilogram, a pratioci na društvenim mrežama su joj to zamerili
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia