Alo!

BACILA SAM CRNU MAGIJU NA BILALA!

Nakon što je priznala da joj vradžbine nisu strane, otkrila je da planira da se osveti Brajloviću, a sledeća na redu je Milica Veselinovi­ć

- PIŠE: OLGICA KOSOVAC

Gledaoci rijalitija Zadruga do sada su navikli na širok spektar bizarnosti, a samu pomisao na to da ne postoji ništa novo što bi moglo da iznenadi osporila je do sada neutralna rijaliti učesnica Divna DNK.

Divna je tokom svog učešća neretko bila na meti zadrugara, koji su joj se podsmevali, a sada je odlučila da tome stane ukraj. Vodeći se izrekom „cilj opravdava sredstvo“, ona je donela odluku da upotrebi do sada najšokantn­iju metodu.

Naime, ona je istakla kako su joj bliski svi paganski običaji i priznala da ih se ne bi libila kada su pojedini cimeri u pitanju.

- Ja sam iz vlaškog kraja i znam dosta vradžbina.

Iako su mi dobro poznate, ne bih ih upotrebila na određenim osobama odavde koje jako volim, a oni na koje imam pik neka se čuvaju - izjavila je Divna i time sve šokirala.

Zadrugari su ostali zatečeni, a njoj se njihova reakcija osladila, pa je raspucala niz pretnji. Prvi na udaru se našao svakako Bilal Brajlović, koji već mesecima ignoriše njene simpatije. Zadrugar je istakao da je nedavno primetio čudne stvari.

- Ne osećam se dobro. Srce mi preskače već danima, ni lekovi mi ne pomažu. Pre neko veče sam je sanjao celu noć i probudio sam se uz vrisak, digao sam celu kuću na noge. Ona otvoreno priča o tome kako to radi sa nekim šišmišima, kosom i garderobom - izjavio je Bilal preplašeno, pa otkrio da mu se ovakve stvari nikada ranije nisu dešavale.

- Ovo mi se sada desilo prvi put za 24 godine. Spavam, a ne spavam. Nisam mogao da se pomerim - istakao je on dok je Divna celu priču ispratila sa osmehom.

Optužbama se priključil­a i Bilalova potencijal­na partnerka Milica Veselinovi­ć, pa otkrila šokantne detalje.

- Divna je otvoreno priznala da te stvari radi Bilalu, ali i to da uskoro počinje da radi i na meni. Nedavno mi se desila jeziva situacija. Šminkala sam se, a ona je sve vreme gledala u mene. Odjednom mi je puklo ogledalo koje sam držala u ruci, ničim izazvano. Pored toga, ona je izgovarala: „Kada pogleda nju, neka vidi mene“- istakla je Milica, a Divna nije osporila nijednu reč, već naprotiv, otkrila je da Bilalu sprema drugu fazu. Ukućani su podržali sve optužbe na račun Divninih magija, te istakli da je koristila i Brajloviće­ve fotografij­e da bi ga omađijala. - Uzela je pramen kose i bacila ga u smeru Bilala i Milice. Koristila je i neke njegove fotografij­e i potvrdila da je preko njih bacila magiju koja ne može da se skine čak i kada bi se fotografij­e bacile u vodu - rekao je Neca. Stanovnici „bele kuće“transparen­tno iznose činjenicu da žive u strahu i da se plaše svake Divnine rekacije, ali nju to ne remeti, već se čini kao da joj njihov strah daje dodatnu snagu.

Ona otvoreno priča o tome kako to radi sa nekim šišmišima, kosom i garderobom

BILAL

Puklo mi je ogledalo u ruci dok je ona gledala u mene

MILICA

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia