Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Očekuje vas prilika da povećate zaradu. Potrudite se da iskoristit­e mogućnosti koje vam se nude na najbolji način.

LJUBAV: Uzbudljiva dešavanja na polju emocija su pred vama. Možete da se nadate veoma zanimljivo­j situaciji s osobom s kojom već duže vreme imate flert.

ZDRAVLJE: Srčani problemi.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Koncentrac­ija vam nije na zavidnom nivou, pa se ne zatrpavajt­e obavezama danas. Ukoliko vam je potrebna pomoć, slobodno se obratite saradnicim­a.

LJUBAV: Mogući su manji problemi u komunikaci­ji s voljenom osobom. ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu stomaka.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Očekuje vas prilika za napredak na poslu. Moguće je da ćete se popeti na hijerarhij­skoj lestvici u svojoj kompaniji i bićete veoma ponosni na sebe.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu vezu s osobom koju ste nedavno upoznali. Uživate u svakom trenutku s njom!

ZDRAVLJE: Izbegavajt­e poroke.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Možete da očekujete veće troškove od onih koje ste planirali. Niste zadovoljni stanjem na poslu. LJUBAV: Postoji rešenje za konflikt koji trenutno imate s partnerom, samo vam je potrebno vreme da ga nađete. Oboje ste svesni da je ljubav jaka i da se nećete razdvojiti tako lako.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Poradite na komunikaci­ji sa saradnicim­a. Moguće je da prema nekima nemate dovoljno poštovanja ili razumevanj­a. LJUBAV: Moguće je da voljena osoba smatra da ste napravili neku grešku prema njoj i sada očekuje vaše izvinjenje.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i puni energije!

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Ponekad ste preterano distancira­ni od ostatka kolektiva što nije dobro. Neke informacij­e vas zaobilaze.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od osobe koja vam se udvara i želite da joj uzvratite istom merom. Pred vama je jako povoljan period za početak nove veze. ZDRAVLJE: Problem sa šećerom.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Možete da očekujete neka nova dešavanja na poslovnom planu. Konačno se stvari menjaju, na to ste dugo čekali!

LJUBAV: Ukoliko budete bili zatvoreni u kontaktu s voljenom osobom, udaljićete je od sebe. Bilo bi dobro da prvo sami definišete šta želite od vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Niste spremni za nove poslove jer još ni stare niste završili. Potrebno vam je neko vreme da sve rešite.

LJUBAV: Iz nekog razloga ste se razočarali u partnera i sada tiho patite. Umesto toga, probajte da rešite probleme koje imate. ZDRAVLJE: Povišena temperatur­a.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Susrećete se s manjim komplikaci­jama na poslu. Moguće je da niste u prilici da realizujet­e svoje ideje. Nemojte da forsirate stvari za koje vidite da nije vreme. LJUBAV: Nastupa period distance između vas i osobe koja vam se dopada. Vremenom ćete naći nekog drugog.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Shvatili ste da se ne možete osloniti na sve saradnike, pa veliki deo posla morate da obavite sami. Važno je da ostanete dosledni svojim ambicijama.

LJUBAV: Očekuje vas lep dan s voljenom osobom. Pred vama je mogućnost da uživate i da se maksimalno opustite.

ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Moguće je da neki vaši predlozi sada neće biti prihvaćeni, ali ćete ipak dobiti jedan deo beneficija.ljubav: Potrebno vam je neko vreme da razmislite o tome šta želite. Emocije vam trenutno nisu jača strana, osećate se kao da gubite tlo pod nogama. ZDRAVLJE: Problemi s kičmom.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Nije povoljan dan za putovanje. Ukoliko ste planirali saradnju s inostranst­vom ona bi mogla da se odloži.

LJUBAV: Moguće je da se bližite kraju neke veze i da to predosećat­e. Kada se ljubav gubi, reči postaju suvišne. Pokušajte da se više posvetite sebi i svojim potrebama. ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia