Alo!

BIVŠI MUŽ ME PRETUKAO, A NJEGOVA ŽENA SNIMALA!

Moja trudna sestra je zvala policiju. Pokušale smo da odemo u Urgentni centar, a on nam je preprečio automobil, prepričava­la je Jelena

- PIŠE: NINA DENDA

Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, pretrpela je stravično nasilje za koje je optužila bivšeg supruga.

Kako Jelena tvrdi, fizički napad se navodno dogodilo ispred porodične kuće Radanoviće­vih u Višnjičkoj banji, a nakon što je u Urgentnom centru provela više od tri sata Jelena se oglasila na svom profilu i otkrila detalje drame kroz koju je prošla.

- Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam po sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentaci­je. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u Centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja - započela je Jelena, pa nastavila:

- Trudna sam išla u sve ove institucij­e. Doživela sam mnogo nepotrebno­g

Mislio je da ga nikada neću ostaviti jer imamo sina s posebnim potrebama

JELENA

stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijsk­i i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. To jako dugo traje i iscrpljuju­će je - priznala je Jelena.

- Ne mogu detaljno da prepričava­m šta se zaista desilo. Upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on. Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo. Lažno me prijavljuj­e policiji i Centru za socijalni rad, a danas se krije iza svoje devojke - rekla je Jelena, pa za sam kraj dodala:

- Sama sam kriva, ja sam ga birala. Čovek se tokom braka obogatio pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava. Mislio je da neću otići od miliona, naročito s detetom koje ima posebne potrebe. Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrij­a u mom životu. Zato me je bog nagradio Slobom.

Jelena je takođe objasnila da je njena sestra bila svedok celom događaju.

- Policiju je zvala moja sestra, koja je u drugom stanju. Međutim, kako policija nije dolazila neko vreme, pokušale smo da krenemo u Urgentni centar. Nakon što nam je moj bivši muž preprečio put kolima da ne bismo mogle da vozimo, krenule smo peške u obližnji dom zdravlja - otkrila je Jelena.

- U međuvremen­u nam je javljeno da je došla policija, pa smo se vratile. Policajac je rekao da je moj bivši muž već dao izjavu, nakon toga sam i ja dala izjavu i krenula u Urgentni centar. Policija mora da ima zabeležen poziv od moje sestre. Ko će me zaštititi od ovakve vrste manipulaci­je - pitala se zabrinuta Jelena.

 ?? FOTO: ATA IMAGES ??
FOTO: ATA IMAGES
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia