Alo!

ISTRAŽUJE KOLIKO KOŠTA LETOVANJE OVE GODINE PA KO GRČKA!

- Z. Z.

Uz ove podatke, iz agencije su naveli i da je potražnja izuzetno velika.

Kako je za Alo! navela vlasnica portala nikana.gr Ana Nikolić, prosečna cena apartmana za četvoročla­nu porodicu u Grčkoj je 760 evra.

- Inače raspon apartmansk­og

Tokom jučerašnje­g dana dve policijske patrole blokirale su prolaz do jednog popularnog kafića u Beton hali. Razlog je bio bizaran: dve divlje svinje su projurile šetalištem i uletele u lokal koji se, inače, renovira.

Ubrzo se pojavila ekipa JKP „Veterina Beograd“naoružana puškom za uspavljiva­nje.

Posle uspavljiva­nja i transporta, smeštaja za četvoročla­nu porodicu (10 dana) u julu i avgustu u ovom trenutku se kreće od 200 do 500 evra. U poređenju sa prošlom godinom, cene su porasle za 15 odsto - istakla je Nikolićeva.

Prema njenim rečima, i hrana u restoranim­a je skuplja životinje su, prema rečima direktora „Veterine“, Branislava Grubića, adekvatno zbrinute.

- Prva stvar koju treba da uradite kada ugledate divlje svinje na ulici je da ih ne slikate jer to može da bude i poslednja slika koju ste napravili. Ovo nije šala, divlje svinje su životinje koje oduzimaju život. Mnogo lovaca je smrtno stradalo od njih - naveo u proseku za 10 do 15 odsto.

- Porcija girosa, suvlakija, piletine košta oko devet evra, specijalit­eti od morskih plodova su već skuplji od 10 evra. Porcija ribe na grilu (orada, brancin) iz uzgoja je oko 14 a kilogram ribe iz otvorenog mora oko 70 evra. Kuvana jela, na primer musaka, je Grubić, i dodao da odmah treba pozvati zoo-higijenu.

Jučerašnji incident su snimili prisutni građani, mnogi su naveli da su svinje teške bar po 200 kilograma bile veoma agresivne.

„Srušile su skelu kwoja je bila ispred lokala i uplašile su majstora“, naveo je jedan od svedoka na društvenoj mreži. koštaju do devet evra, paste oko osam evra. Porcija škampa košta 14, a specijalit­eti kuće između 12 i 16 evra. Giros u piti košta oko četiri evra, doručak u restoranim­a je od šest do devet evra, grčka salata od sedam do devet evra.

Cene kafe u plažnim barovima su slične kao i prošle Ženka i mužjak su, kako se pretpostav­lja, pobegli iz svog prirodnog staništa Velikog ratnog ostrva zbog vodostaja koji je ovih dana porastao usled čestih padavina.

Divlje svinje su odlični plivači i bez problema mogu da preplivaju reku, ne čudi što ih sve češće viđamo i po gradu. godine, grčka kafa je 2,5, kapučino tri, frape 3,5, pivo (0,33) od četiri do sedam evra - navela je naša sagovornic­a, i dodala da se ležaljke, pošto je još predsezona, ne naplaćuju i dobijaju se uz piće, čak i na najpopular­nijim plažama poput Mermerne na Tasosu ili Lagonisi na Sitoniji.

- Prave cene ležaljki i suncobrana znaćemo za dve do tri nedelje - rekla je Nikolićeva.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Prosečna cena apartmana za četvoročla­nu porodicu u Grčkoj je 760 evra
FOTO: SHUTTERSTO­CK Prosečna cena apartmana za četvoročla­nu porodicu u Grčkoj je 760 evra
 ?? FOTOGRAFIJ­E: PRINTSCREE­N ??
FOTOGRAFIJ­E: PRINTSCREE­N
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia