Alo!

DEVOJČICA IZ BUNIBRODA OSTVARUJE SNOVE!

››› POTVRDILA PISANJE ALO! Milica Pavlović zakazala koncert u Areni

- I. MARKOVIĆ

Milica Pavlović je još jednom dokazala da je najtraženi­ja mlada pevačica ne samo na prostorima Srbije, već i bivše Juge. Potvrdu svoje popularnos­ti dobila je kada je objavila četvrti po redu album pod nazivom „Posesivna“, nakon kojeg je održala spektakula­rni koncert u Nišu.

Kako je Alo! ekskluzivn­o pisao pre devet meseci, ona je još tada imala u planu veliki solistički koncert u Areni, a koji je tada zakazala jer je verovala u uspeh novog albuma pod nazivom „Lav“koji će uskoro izaći. Informacij­u da je sve spremno za spektakl u Beogradu potvrdila je u ponedeljak uveče na svom Instagram nalogu, nakon što je objavila i prvu pesmu pod nazivom „Venčanje“.

- Milica je ovu informacij­u čuvala u strogoj tajnosti jer nije od onih pevačica koje najavljuju velike projekte po godinu dana unapred samo da bi punile novinske stupce. Veliku podršku u ovoj ideji dobila je od svog tima, koji je već dugo nagovara da zakaže Arenu. Svesna je obaveza koje je čekaju u vezi sa spektaklom koji priprema, jer će njen koncert biti pravi audio-vizuelni spektakl na kakav je navikla svoju publiku, a deo toga su imali priliku da vide u Nišu - kaže izvor. Pavlovićev­a se obratila fanovima na društvenim mrežama i otkrila da se raduje što će imati priliku da im pokaže sve na čemu je radila poslednjih godinu dana.

„Sigurno ste čuli za priču o maloj devojčici iz Bunibroda koja je došla u Beograd samo sa jednom misijom - da ostvari svoje snove. I sada, dok sve ovo pišem imam veliku tremu, osećam kako mi celo telo podrhtava i ogromnu odgovornos­t prema vašoj podršci i veri u mene svih ovih godina. Došao je momenat da vam se na najbolji mogući način odužim za svu ljubav koju ste mi pružili. Od samog početka karijere sam verovala da su ozbiljna posvećenos­t, rad i trud nešto što će mi pomoći da ostvarim sve svoje snove. Bio je to veoma ozbiljan i težak put... ali sigurna sam da danas ne postoji srećnija osoba od mene. Štark arena - 23.12.2023. Obećavam vam da ću kao nikada do sada dati sve od sebe da ta noć bude nezaboravn­a. I za vas, i za mene! Dobro se spremite jer ja sam ozbiljno shvatila i ovo svoje obećanje! A dobro se znamo... Volim vas“, napisala je pop zvezda na svom Instagram nalogu.

 ?? FOTO: PROMO ?? Došao je momenat da vam se na najbolji mogući način odužim za svu ljubav koju ste mi pružili
FOTO: PROMO Došao je momenat da vam se na najbolji mogući način odužim za svu ljubav koju ste mi pružili

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia