Alo!

MENSUR LAŽE DA SMO IMALI SEKS!

Preko mene je želeo da dobije gram medijske pažnje budući da ove godine nije pozvan da bude učesnik u Zadruzi, rekla je Anđela

- PIŠE: OLGICA KOSOVAC

Staru narodnu „Gde ima dima ima i vatre“osporila je nedavno diskalifik­ovana rijaliti učesnica Anđela Đuričić, koju su dovodili u vezu s nekadašnji­m takmičarem Mensurom Ajdarpašić­em.

Otkako je u javnost dospela informacij­a da su nekadašnji cimeri u jednom periodu bili i ljubavnici, Anđela je tokom boravka u rijalitiju trošila i poslednje atome snage ne bi li dokazala da je u pitanju samo prazna priča.

Mnogi su bili uvereni da mlada Crnogorka celu priču poriče samo zarad sklada sa sadašnjim partnerom Zvezdanom Slavnićem, a sada, kada je izašla iz rijalitija, dobila je priliku da ponovo prokomenta­riše Ajdarpašić­eve tvrdnje da su bili intimni.

- Mensur je u meni izazvao veliku dozu razočaranj­a samim tim što je izjavio da je promenio mišljenje o meni jer sam se zaljubila u Zvezdana. Ovo što je izjavio za nas je jedna velika sramota. Nije mi problem da priznam sve što sam ikada uradila, ali ne dozvoljava­m mrlju na svom imenu zbog nečega što nisam uradila - započela je Anđela. Ona je priznala da se družila s Ajdarpašić­em, ali da nikada nisu imali seksualne odnose.

- Evidentno je da je želeo da bude sa mnom, muvao me je tokom cele sezone, ali napolju nikada nije. Istina je da smo se i čuli i dopisivali, ali tu nije bilo muvanja, ili bar ja to nisam tako shvatila - priznala je

Đuričićeva.

- Proradio mu je muški ego onog trenutka kada sam stupila u odnos sa Zvezdanom, zato je i odlučio da oplete po meni. To je nedopustiv­o. Želeo je da preko mene dobije gram medijske pažnje budući da ove godine nije pozvan da bude učesnik u Zadruzi - otkrila je ona, pa raspucala niz uvreda na račun nekadašnje­g cimera:

- On je jedan ozbiljan ljudski odron i veliko đubre. Pokazao je da je nula od muškarca, jer onaj koji je spavao sa nekom ženom ćuti o tome. Onaj koji priča, taj nije mnogo radio ni sa jednom - započela je ona i nastavila:

-Većegološa­odnjeganis­amnikada u životu videla. Ne da nije muškarac nego je najveće dno koje sam ikada upoznala. Od ovog trenutka mi se ozbiljno gadi. Na to što sam loša pokušava da mi pripiše dodatne neistine. Dovoljno je rekao o svojoj muškosti - izjavila je Anđela za Hajp televiziju.

Proradio mu je muški ego zato što sam ga odbila, zato i priča ove gadosti

 ?? FOTOGRAFIJ­E: MASANORI JOŠIDA, PRIVATNA ARHIVA ?? Plasiranje­m ovih priča je dovoljno rekao o svojoj muškosti
FOTOGRAFIJ­E: MASANORI JOŠIDA, PRIVATNA ARHIVA Plasiranje­m ovih priča je dovoljno rekao o svojoj muškosti

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia