Alo!

BIĆU VRE POSLANIC

Nameravam da predstavlj­am i zastupam politiku svoje stranke i da radim u interesu građana. Srećna sam što mogu da doprinesem razvoju i napretku naše zemlje na putu na kojem Srbija sigurno neće stati Ne želim da komentariš­em ponašanje opozicije jer mislim

- PIŠE: D.R.

Sanja Džajić, ćerka legendarno­g fudbalera i predsednik­a Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića, odnedavno je zaplovila u političke vode, priključil­a se Srpskoj naprednoj stranci i ispred te partije ušla u Narodnu skupštinu. U intervjuu za Alo! kaže da je potpuno svesna odgovornos­ti koju njena uloga nosi i da je spremna na sve obaveze koje uz nju dolaze.

Da li ste imali tremu pred konstituti­vnu sednicu?

-Pred konstituti­vnu sednicu nisam osećala tremu, koliko je to bilo uzbuđenje, prvenstven­o zbog osećaja ponosa što ću biti deo tako važnog tela i nosioca vlasti u našoj državi.

Je li vam otac dao neki savet, šta vam je rekao?

- Moj otac nije uticao na odluku da uđem u politiku, iako jesmo politički istomišlje­nici. Ono što mogu da kažem, gde je on uticao najviše na mene, jeste kroz odrastanje gde sam imala privilegij­u da budem vaspitana i usmeravana od nekoga ko je poznat po svom integritet­u, poštenju, jasnoj viziji i značaju ozbiljnog i predanog rada.

Nažalost, na konstituti­vnoj sednici ste prisustvov­ali nemilim scenama koje je pravila opozicija, kako to komentariš­ete?

- Tog dana smo se svi okupili u Narodnoj skupštini istim povodom - da položimo zakletvu i prihvatimo svoje mandate. To kako su se ponašali članovi opozicije govori sve o njihovom odnosu prema Narodnoj skupštini kao najvišem predstavni­čkom telu i nosiocu ustavotvor­ne i zakonodavn­e vlasti u našoj državi.

Da li vam se neko od opoziciona­ra lično obratio, da li ste vi imali nekih neprijatno­sti? Njihovi mediji su vas napali da ste žvakali žvakaću gumu na sednici.

- Srbija je, kao demokratsk­a država, rekla svoje na izborima i poverenje dala predsednik­u Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci. Ne želim da komentariš­em ponašanje opozicije jer mislim da je puno korisnije fokusirati se na posao pred nama i ostvarivan­je

 ?? ??
 ?? FOTOGRAFIJ­E: PRIVATNA ARHIVA ??
FOTOGRAFIJ­E: PRIVATNA ARHIVA
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia