Alo!

Otac mi je uzor, podrška, savetnik, rame za plakanje...

-

Kako je biti ćerka Dragana Džajića?

- Biti ćerka Dragana Džajića je isto kao i biti ćerka bilo kojeg oca koji je u svojoj porodici uzor, primer, podrška, savetnik, sigurna baza i rame za plakanje. Moj otac nam nije pričao o tome šta je radio na terenu, nego se u krugu naše porodice bavio svojom roditeljsk­om ulogom.

ciljeva koje smo sebi zadali u korist naše zemlje i svih građana, kako god se oni ponašali.

Kakva je vaša saradnja s ostalim poslanicim­a iz tabora SNS-A?

- Pošto sam ja tek na početku političke karijere, možda nisam merodavna da već sada govorim nešto na temu saradnje s poslanicim­a, ali mogu da kažem da mi je dosadašnje iskustvo pozitivno, da mi je mnogo ljudi unutar SNS-A pružilo podršku i da sam primetila da je veliki broj odgovornih funkcija dodeljen upravo ženama, što smatram motivišući­m i pohvalnim.

Koji je bio razlog da podržite predsednik­a Aleksandra Vučića?

- Podržavam predsednik­a Vučića iz razloga što sam kao građanin pratila sa kolikom energijom se bori za naše interese, a to je prvenstven­o vidljivo kroz činjenicu da je on uvažen i dobrodošao od Vašingtona do Moskve, od Brisela do Pekinga. Smatram da je on čovek kojem je dobrobit Srbije i njenih građana na prvom

mestu, što dokazuju infrastruk­turni projekti, strane investicij­e i razvoj ustanova u našoj zemlji, sve redom zasluga njegove vizije za našu zemlju. Sada, kada sam procenila da sam spremna da i ja doprinesem daljem ostvarenju njegove vizije i cilja, kroz predan rad i jasnu strategiju, priključil­a sam se da ga podržim ne samo deklarativ­no nego i u praksi.

Da li ste imali priliku da ga upoznate, razgovarat­e s njim?

- Naravno da sam upoznala predsednik­a Vučića i da sam s njim razgovaral­a. On poseduje, pre svega, izvanredne ljudske kvalitete - nepokolebl­jiv stav, ljudskost i empatiju, a zatim izuzetno znanje i integritet koji mu i pomažu da uspešno vodi Srbiju poslednjih 12 godina, odnosno da kontinuira­no dobija ogromnu podršku svog naroda.

Da li ćete biti aktivni na sednicama?

- Planiram da budem aktivna, da predstavlj­am i zastupam politiku svoje stranke, a samim tim i interese građana Republike Srbije.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia