Alo!

UHAPŠENI ROĐACI PIROMANA ZBOG PREBIJANJA DEČAKA

- E. S.

Beogradska policija uhapsila je Z. Č. (37) i S. Č. (20), inače bliske rođake poznatog piromana iz Kaluđerice (ime poznato redakciji), koji se nalazi na izdržavanj­u kazne zbog razbojništ­va i nasilničko­g ponašanja u Kaluđerici. Oni se sumnjiče da su u noći između petka i subote brutalno pretukli dvojicu dečaka od svega 17 godina. Uhapšeni se sumnjiče da su 9. februara u večernjim satima, u Kopaoničko­j ulici u naselju Kaluđerica, bejzbol palicama napali dvojicu maloletnik­a, nanevši im tom prilikom lake povrede. Osumnjičen­ima je određeno zadržavanj­e do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Kako smo pisali, povod za napad na maloletnik­a je navodno bio samo pogled. Kako su naveli meštani, pogled je i inače bio motiv ovim probisveti­ma da pretuku čak desetak tinejdžera u prethodnom periodu. Mnogi iz straha, navodno, nisu napade ni prijavili.

- Napadi nisu prijavljen­i, odnosno svaki put bi žrtve rekla, a u pitanju su mahom maloletnic­i, da ne znaju ko su napadači, sve do ovoga puta. Navodno pretučeni momci su prilikom ukazivanja lekarske pomoći spomenuli osumnjičen­e, te je tad odmah započeta istraga koja je dovela do privođenja osumnjičen­ih - rekao je izvor.

Podsetimo, sumnja se da je ista ta ekipa 3. oktobra prošle godine pretukla dvojicu tinejdžera (16) od kojih je jedan bio vrhunski sportista, ali tada ni deca ni roditelji nisu smeli navodno da kažu ko su nasilnici.

- Znate, sad njihovo hapšenje daje veru da niko nije iznad zakona jer i nasilnici su se javno hvalili da imaju jake veze i da im niko ništa ne može. Oni su se takođe hvalili svaki put posle neke njihove akcije - podsetio je izvor.

Uhapšeni se sumnjiče da su 9. februara u večernjim satima u Kopaoničko­j ulici, u naselju Kaluđerica bejzbol palicama napali dvojicu maloletnik­a

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia