Alo!

DARA PLAĆA 2.000 € ZA UKLANJANJE VIŠKA KOŽE SA STOMAKA

Adžićeva je uspela da skine kilograme, ali ostala je koža koja ružno visi. Taj problem će joj rešiti plastični hirurg, a da je ne bi provalili, svima priča da na put ide zbog novih projekata, naveo je izvor Alo! blizak Novosađank­i

- PIŠE: ENA POPOVIĆ

Pevačica Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara, poslednjih dana izgleda savršeno. Fanovi su oduševljen­i njenom linijom, ali kako navodi izvor Alo!, mnogi ne znaju da Radojka muku muči s viškom kože, koja joj baš ružno visi na stomaku i butinama.

- Treninzima i zdravijom ishranom uspešno je skinula višak kilograma, pre svega, sa stomaka i butina. Međutim, ostao je višak kože koja visi i baš ružno izgleda - naveo je izvor blizak pevačici, i dodao:

- Odlučila je da problem reši tako što će se operisati u jednoj privatnoj klinici u inostranst­vu čijom uslugom je odranije veoma zadovoljna. Radiće joj dve operacije i to zadovoljst­vo će je koštati 20.000 evra. Ali njoj pare nisu problem, važno joj je da liniju dovede do savršenstv­a. S obzirom na to da je čeka mnogo posla i da neće imati vremena za teretanu, za čim nije baš ni luda, ovo joj je bila brža i bolja opcija - naveo je njen prijatelj.

U prilog ovoj tvrdnji, naš izvor je podsetio da je Dara sama najavila da je duže vreme neće biti u javnosti. Odnosno, javno je saopštila da otkazuje sve koncerte u januaru i februaru, i to odmah čim se vratila sa veoma uspešne turneje u Americi, gde je zaradila 136.000 dolara.

Inače, i ranije se spekulisal­o da je Dara radila liposukcij­u, kao i da savršenu zadnjicu duguje operacijam­a. U pojedinim medijima pojavile su se i tvrdnje da je posle jedne posete estetskom hirurgu dobila sepsu.

- Nebuloze! Imam takvu prirodnu guzu ceo život. Ima i boljih, ali stvarno mi je okej. Ako bude bilo nekih problema, radiću je - rekla je Dara i oštro demantoval­a da je ikada imala sepsu.

Posetiće privatnu kliniku čijom uslugom je odranije veoma zadovoljna

IZVOR ALO!

 ?? ??
 ?? FOTOGRAFIJ­E: PROFIMEDIA, INSTAGRAM ??
FOTOGRAFIJ­E: PROFIMEDIA, INSTAGRAM

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia