Alo!

Sve najbolje, ljubavi moja

Brat Dražen, posle Arijane, emotivnim rečima čestitao Mihi 55. rođendan

- PIŠE: MILAN GUGIĆ

Da je živ, Siniša Mihajlović bi juče proslavio 55. rođendan. Nažalost, bolest je bila jača i odnela je njegov život pre nešto više od godinu dana, međutim, uspomena na ovog fudbalskog asa teško da će ikada nestati.

Za to su se pobrinuli ljudi oko njega, kao i brojni fudbalski klubovi u kojima je ostavio trag, ali i oni navijači koji su ga gledali samo na televiziji. Oni čuvaju uspomenu na Mihu, a setili su se i njegovog rođendana.

Prvo se oglasila udovica Arijana, koja je objavila bolnu poruku.

„Svaki put dok hodam, osećam se kao da te imam pored sebe... Srećan rođendan, ljubavi moja“, napisala je Arijana uz zajedničku sliku.

Nedugo zatim oglasio se i Dražen, Sinišin brat, koji je putem svog Instagrama poslao poruku koja tera suze na oči.

„Iako te ne vidim i ne čujem, osećam

Sinišina ćerka Viktorija proslavila je 27. rođendan u nedelju, a već sutradan se prisetila trenutaka s ocem. Viktorija je na Instagramu podelila nekoliko slika s ocem koje do sada nisu viđene, uz poruku koja slama srca.

- Sve najbolje, ljubavi moja, gde god da si, znam kako da te volim do tamo.

Podsetimo, posle naporne borbe,

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. te i iskreno verujem da si uvek uz mene, da me vodiš i štitiš kao uvek. Srećan rođendan, najdraži bato“, napisao je Dražen.

Koliko je Miha bio veliki, pokazuje i to što su ga se velikani za koje je igrao u Italiji setili i poslali poruke da je zauvek u njihovim srcima.

Od Mihe su se oprostili Vojvodina, Lacio, Inter, Milan i Sampdorija, koji su uz njegove fotografij­e objavili emotivne tekstove.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia