Alo!

DARJANA JURE IZVRŠITELJ­I, GOTOV JE ČIM IZAĐE!

Radomirovi­ć je za svoj lokal uzeo velike količine pića koje nikada nije platio, zbog čega su ga tužile dve kompanije, a zbog straha od izvršitelj­a nije predao broj tekućeg računa produkciji, navela je Sneža Kušadasi

- PIŠE: EKIPA ALO!

I taman što je Miljana Kulić pomislila da je našla dečka koji ne donosi probleme i javno istakla da je Darjan Radomirovi­ć znatno bolji partner od njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, koji ju je uvalio u dugove, ispostavil­o se da je i ovoga puta uspela da se zaljubi u problemati­čnog momka.

Kako je istakla Sneža Jovičić Kušadasi, bivša devojka njenog novog partnera, ne samo da je Darjan pravio dugove u prošlosti već ga po izlasku iz rijalitija, umesto ljubavi sa Kulićevom, čekaju izvršitelj­i.

- Darjan se hvali da ima lokal, ali ne ume da se pohvali da je zbog tog lokala u dugovima do guše. Za taj lokal je uzeo velike količine pića koje nikada nije platio, zbog čega su ga tužile dve kompanije - navela je Sneža, i dodala da je bivši partner želeo da je iskoristi da bi izbegao izvršitelj­e.

- Kad smo ulazili u rijaliti, ni pod razno nije želeo da ostavi broj žiro-računa jer bi mu sve što zaradi tokom boravka otišlo na izvršitelj­e i ogromne dugove koje je napravio. U prvi mah je želeo da ostavi broj mog tekućeg računa iako je dobro znao da bi me time uvalio u problem. Sreća pa mu ta ideja nije dugo potrajala - istakla je Jovičićeva, koja je potom šokirala cimere tvrdnjom da je u isti problem želeo da uvuče i majku.

- Hteo je da ostavi račun svoje majke produkciji, ali je i od toga odustao jer je i nju slagao o tome koliki mu je honorar. Na kraju nije ni ostavio broj računa, budući da nije uspeo da se izvuče iz svojih petljavina. Dogovorio je da se to završi kada izađe iz rijalitija, ostavivši prostora i vremena da smisli novu manipulaci­ju. On je profesiona­lni lažov i manipulato­r koji odavno ne zna na kojim je sve stranama dužan i koga šta laže. O tim prevarama su ga obučavale te njegove žene iz Grčke i Nemačke s kojima se godinama vukao - zaključila je Sneža pred cimerima, koji su bili neprijatno iznenađeni njenim optužbama na račun bivšeg momka.

 ?? ?? Želeo je da uvali majku i mene u probleme
SNEŽA
Želeo je da uvali majku i mene u probleme SNEŽA
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Posle Zole novi Zola
Posle Zole novi Zola
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia