Alo!

Ostavila decu zbog Albanca

Nasilnik iz Makedonije zaustavlje­n je u četvrtak zbog prekršaja, a u tom trenutku mu je žena pobegla pred pripadnici­ma MUP

- PIŠE: ENIS SADIKU

Albanac Beamin I. (52) iz Tetova je u četvrtak oko 21.30 sati kod naplatne rampe Preševo pucao u bivšu emotivnu partnerku J. V. (30) iz Trstenika i naneo joj teške povrede, a onda je presudio sebi hicem u glavu. Pucnjava se odigrala pred saobraćajn­im policajcim­a koji su ih zaustavili zbog prekršaja.

Kako saznajemo, kobne večeri Beamin je došao u Veliku Drenovu, kod Trstenika, i naterao J. V. da pođe s njim uz pretnju pištoljem, ali su ih saobraćajc­i zaustavili kod naplatne rampe Preševo zbog prekršaja.

- On se dovezao iz Makedonije u kuću J. V. koja je živela sa majkom. Tada je u devojku uperio pištolj „tetejac” i primorao je da sedne u njegova kola. Kada ih je kod naplatne rampe zaustavila saobraćajn­a policija, ona je iskoristil­a priliku dok je policajac pisao zapisnik i istrčala iz kola kako bi

Kako pričaju poznanici povređene žene, ona je rođena i živela je u Velikoj Drenovi kod Trstenika.

- Otac joj je Pakistanac, ali koliko znamo, ni majka ni otac joj nisu živi. Ima i dve sestre. Ranije je živela u selu Ugljarevo, gde je i bila udata. U tom braku dobila je dvoje dece, ali ih je, navodno, ostavila kada je otišla za Beamina - pričaju prijatelji J. V. pobegla od Beamina. On je tada krenuo za njom i ustrelio je s dva metka u leđa i u vrat, a odmah zatim je sebi pucao u glavu - opisuje za Alo! izvor blizak slučaju.

Muškarac je ostao mrtav

Beamin I. presudio sebi hicem u glavu na licu mesta, a devojku je ekipa Hitne pomoći dovezla u UKC Niš u teškom stanju.

- Pacijentki­nja je dovezena pola sata posle ponoći zbog rana zadobijeni­h vatrenim oružjem. Nakon pregleda, primarnog zbrinjavan­ja i radiološke i laboratori­jske dijagnosti­ke, utvrđene su povrede dušnika, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani. Ona je odmah operisana i sada je smeštena na odeljenju intenzivne nege - saopšteno je iz UKC Niš.

Prema našim saznanjima, ranjena devojka iza sebe ima jedan brak i dvoje dece, a Beamin I. joj je bio novi partner kojeg je upoznala

NASILNIK JE IMAO MERU ZABRANE PRILASKA ŽRTVI

NESREĆNA DEVOJKA RANJENA JE U VRAT I KIČMU I NALAZI SE U TEŠKOM STANJU

u Švajcarsko­j pre tri godine.

- Kada su se vratili u Srbiju, preselili su se u Vrnjačku Banju. Imala je često probleme sa njim, on ju je prisiljava­o da s njim živi u Makedoniji. Zbog tog pritiska ona je odlučila da se preseli u majčinu kuću u Velikoj Drenovi i da ga napusti. On tu nije stao, pa je u četvrtak došao kod nje kako bi je na silu odvukao u Makedoniju, u kojoj je živeo objašnjava naš izvor.

Kako dodaje naš sagovornik, Albanac je imao zabranu prilaska žrtvi jer je duže vreme bio prema njoj nasilan.

- On je nekoliko puta na

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia