Alo!

IZAŠAO NA VAZDUH, PA PAO NA KOMŠIJSKU TERASU!

Nesrećni Nišlija se pod misteriozn­im okolnostim­a survao sa petog sprata direktno na balkon na prvom spratu. Preminuo je na licu mesta

- PIŠE: NEBOJŠA POPOVIĆ

Tragedija! Nišlija (65) poginuo je u noći između utorka i srede nakon pada s petog sprata stambene zgrade na Trgu kralja Aleksandra u centru Niša. On se survao sa svoje terase direktno na balkon komšinice!

Kako saznajemo, nesrećni Nišlija je izašao na terasu svog stana, oko tri sata iza ponoći, na petom spratu zgrade, a zatim je, iz još uvek neutvrđeni­h razloga, pao na balkon svojih komšija koji žive na prvom spratu.

- Ljudi su bili u šoku kada su na svojoj terasi zatekli telo muškarca sa petog sprata zgrade. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju. Nišlija je navodno izašao na vazduh, a šta se zatim dogodilo, to niko ne zna - navodi izvor.

Hitna pomoć je izašla na lice mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

Policija je ustanovila da nema nikakvih okolnosti koje bi ukazivale da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela. O ovom događaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu.

Istragom se utvrđuje da li se radi o nesrećnom slučaju, hodanju u snu ili je u pitanju samoubistv­o.

Kako saznajemo, komšije na čiju je terasu pao Nišlija iz sna je trgao jak prasak. Nakon što su otvorili vrata terase, ostali su u šoku ugledavši telo komšije te su odmah reagovali. Pokušali su da pomognu komšiji, ali nisu mogli ništa da učine.

Nažalost, slični slučajevi dešavali su se i prethodnih godina. Prošle godine u Užicu mladić Uroš J. (28) pao je na armaturu od nedovršene ograde i poginuo.

Tragedija se dogodila aprila 2023. kada je Uroš u ranim jutarnjim satima svratio u posetu kod druga. Pošto je bilo rano, svi su spavali. Pretpostav­lja se da je s terase pao direktno na armaturu od ograde. Ukućani su obavestili policiju, koja je odmah došla na lice mesta, ali i vatrogasce koji su telo mladića skinuli s ograde.

- Ne znam šta se dogodilo, svi smo potreseni. Uroš je došao kod mog sina, oni su dobri drugovi. Sin je nepokretan u invalidski­m kolicima. Kada je Uroš došao, svi smo spavali. Kucao je, a kada sam ustala videla sam ga ispod dole kako se nabio na armaturu. Tu je bila i moja majka. Ovo je strašna tragedija - rekla je tada majka Uroševog druga.

Ona je tad pretpostav­ljala da se Uroš oslonio na invalidska kolica koja su bila na terasi, pa su se ona izmakla, a da je zatim izgubio ravnotežu i pao. Šiljata armatura je probila telo nesrećnog mladića.

 ?? ??
 ?? ?? Istragom se utvrđuje da li se radi o nesrećnom slučaju, hodanju u snu ili je u pitanju samoubistv­o
Istragom se utvrđuje da li se radi o nesrećnom slučaju, hodanju u snu ili je u pitanju samoubistv­o
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia