Alo!

ADVOKAT OJADIO VODOVOD, PRIKAČIO AUTO-PERIONICU NA DIVLJE!

D. M. je pokušao da izazove incident i spreči kontrolu tako što je radnike JKP „Dunav“brutalno vređao i govorio im „da ih ne želi na svom privatnom posedu“, tvrdi očevidac

- PIŠE: M. M.

Protiv D. M. (57), poznatog advokata iz Velikog Gradišta, podneta je krivična prijava kada je komunalna inspekcija 19. marta otkrila da je pričinio veliku materijaln­u štetu Javno-komunalnom preduzeću „Dunav“iz Velikog Gradišta tako što je, kao vlasnik auto-perionice, nelegalno trošio više hiljada kubika vode mesečno.

Protiv njega je JKP „Dunav“podnelo komunalnoj inspekciji krivičnu prijavu i tužbu za tešku krađu, ali kako piše požarevačk­i portal tpknews. com, Osnovno javno tužilaštvo je potvrdilo da im komunalna inspekcija još nije dostavila krivičnu prijavu i tužbu.

- U utorak, 19. marta, radnici JKP „Dunav“i komunalna inspekcija su ustanovili da na adresi na kojoj poznati advokat poseduje auto-perionicu postoji ilegalan priključak na vodovodnu mrežu. Samo u protekle dve godine naneta je šteta od više miliona dinara jer je osumnjičen­i advokat u svojoj auto-perionici u proseku nelegalno trošio više hiljada kubika vode mesečno – navode u ovom preduzeću.

- Vlasniku perionice je dat na uvid nalog za kontrolu, ali je on

pokušao da spreči komunalnu inspekciju da provere vodomer. Verbalno je pokušao da izazove incident, tako što je brutalno vređao radnike JKP „Dunav“i govorio im da ih ne želi na svom privatnom posedu - tvrdi očevidac i ističe da je

sve uneto u zapisnik komunalne inspekcije.

- Ovo krivično delo se goni po službenoj dužnosti. Advokat protiv koga je podneta prijava je član opozicione koalicije, ali ima indicija da će pokušati da zataška ceo događaj. Protiv

Komunalno za protekle dve godine oštećeno za više miliona dinara

običnih građana, koji nisu članovi političkih partija niti organizova­nih kriminalni­h grupa, slede tužbe i odmah im šalju izvršitelj­e ako dva-tri meseca zakasne sa plaćanjem komunalija, dok ta praksa za neke pojedince izgleda ne važi

- ogorčeno navodi izvor požarevačk­og portala blizak istrazi. Pozvali smo predsednik­a opštine Veliko Gradište Dragana Milića da proverimo da li je povodom ove krađe zakazao hitan sastanak iza zatvorenih vrata s nadležnima iz JKP „Dunav“i komunalne inspekcije, ali nam je rekao da to nije tačno.

– Postoji zakon, koji je isti za sve. Nema potrebe da bilo šta preduzimam jer je komunalno preduzeće zaduženo za to – rekao je Milić za Alo!

Pozvali smo i advokata da proverimo da li su ovi navodi tačni, ali se on nije javljao na broj telefona koji je nama poznat.

ADVOKAT U PROSEKU TROŠIO VIŠE HILJADA KUBIKA VODE MESEČNO

 ?? Auto-perionica u Velikom Gradištu ??
Auto-perionica u Velikom Gradištu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia