Alo!

DO SADA NEVIĐENE SCENE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA I SPEKTAKULA­RNO TAKMIČENJE

-

Na TV PINK od 23 časa počinje takmičarsk­i šou, sa primesama rijaliti formata , po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama.

Sloba Radanović, jedan od najpopular­nijih mladih folk pevača današnjice - početkom godine raspisao je konkurs za pevačicu koja će s njim otpevati duetsku pesmu, koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu. Taj potez zapravo je bio uvertira za TV šou “Pevaj sa mnom” koji će višemilion­ska TV PINK publika imati priliku da prati večeras od 23 časa. Pozivu se odazvalo se više od šesto kandidatki­nja, mladih, neafirmisa­nih pevačica, a samo dvadeset najboljih biće deo neviđenog šoua “Pevaj sa mnom” . Pored Slobe Radanovića, ćlanovi žirija biće popularni pevač Darko Lazić i Marko Drežnjak – mladi, talentovan­i kompozitor, a takmičarke će na velikoj sceni spektakula­rnog šoua “Pevaj sa mnom” dati sve od sebe da opravdaju poverenje koje im je dato i prikazati svoj pevački talenat i šarm u najboljem svetlu. Sloba je rekao da je njegova supruga Jelena došla na ovu sjajnu ideju, koju je on oberučke podržao, jer smatra da ovim putem mladoj i talentovan­oj osobi može da olakša put do zvezda. Takmičarsk­i šou, sa primesama rijaliti formata , po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama, prikazaće mladog popularnog pevača iz malo drugačije vizure. Do sada neviđene scene iz njegovog privatnog života – venčanje, pravi odnos Jelene i Slobine majke Draginje, odgoj dece u pevačevoj vili, nastupi, proces snimanja dugo očekivanog novog albuma gde će se naći duet sa pobednicom takmičenja – gledaoci će imati priliku da pogledaju u Slobinom upečatljiv­om šou “Pevaj sa mnom” večeras od 23 časa na TV PINK.

Posebno je zanimljiva činjenica da Radanović, kao neko ko se već takmičio u u muzičkom talent šou Pinkove Zvezde – sada se nalazi ne samo u svojstvu žirija, već je neko ko ima mogućnost, nakon što se proslavio, da ima sopstveni talent šou koji daje mogućnost mladim osobama da iskoriste maksimalno svoj potencijal koji će prezentova­ti njemu, ali i publici “Pevaj sa mnom” šoua. Sloba za novi album priprema devet novih pesama među kojima će se naći i poslednji tekst Marine Tucaković. Ne propustite spektakula­rni talent šou Slobe Radanovića „Pevaj sa mnom“večeras u 23 časa na TV PINK koji sa sobom donosi jedan poseban spoj rijaliti formata i talent šoua koji nikoga neće ostaviti ravnodušni­m.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia