Alo!

DA LI JE DEJANOVA MAJKA UMEŠANA U SKRIVANJE DANKINOG TELA?

Dalibor je u petak, 5. aprila, priveden u policijsku stanicu na saslušanje, gde je potvrdio da je okrvavio ruke dok je bratu Dejanu pomagao da sakrije tragove

- PIŠE: EKIPA ALO! Dejan Dragijević Dalibor Dragijević

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijević­a (50), osumnjičen­og za ubistvo Danke Ilić (2), za čijim telom policija traga već 15 dana, biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Kako saznajemo, ona će biti ispitana kako bi se utvrdilo da li je na neki način učestvoval­a u zločinu za koji su osumnjičen­i njen sin Dejan, dok je njen muž Rade uhapšen u subotu zbog sumnje da je pomogao sinu u skrivanju Dankinog tela.

Dalibor Dragijević (40), koji je umro u nedelju ujutru u Policijsko­j upravi u Boru posle privođenja zbog sumnje da je pomogao bratu Dejanu Dragijević­u da se posle ubistva male Danke Ilić (2) otarasi tela, pre smrti je priznao da je umešan u ovaj jezivi zločin.

Dalibor je u petak,

5. aprila, priveden u policijsku stanicu na saslušanje, gde je potvrdio da je okrvavio ruke dok je bratu Daliboru pomagao da sakrije tragove. Policajci su u subotu vodili Dalibora na čak 20 lokacija, ali ni na jednoj nije nađeno telo. Poslednja na kojoj je boravio bila je jedna od crpnih stanica u tom ataru. Na terenu su se zadržali oko sat vremena, a prolaz do te lokacije bio je blokiran i nije bio moguć pristup novinarima dok je trajala pretraga.

Sama lokacija je obrasla šibljem i nalazi se na uzvišenju iznad kolskog puta koji vodi u atar Zlota. U neposredno­j blizini nalazi se i stambena zona u kojoj živi nekoliko porodica. Zasad nije poznato šta je pokojni Dalibor rekao inspektori­ma MUP-A prilikom izlaska na teren.

Istovremen­o i majka osumnjičen­ih je u subotu sa inspektori­ma MUP-A Srbije išla na nekoliko lokacija na kojima se tragalo za telom Danke Ilić. Ona je kasnije dovedena u porodičnu kuću u selu Zlot, a u nedelju oko 12 sati je saznala da joj je sin preminuo u policiji.

Dalibor je u nedelju trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, kao i njegov otac Rade zbog sumnje da su pomogli Dejanu da premesti telo ubijene devojčice sa deponije na drugu lokaciju, ali je prema nezvanični­m informacij­ama, umro od infarkta.

Policajci vodili Dalibora na čak 20 lokacija, ali telo nije nađeno

 ?? ?? Poslednja lokacija koju je Dalibor pokazao je crpna stanica u Zlotu
Poslednja lokacija koju je Dalibor pokazao je crpna stanica u Zlotu
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Srđan Janković
Srđan Janković
 ?? ?? Svetlana Dragijević, majka osumnjičen­og za ubistvo
Svetlana Dragijević, majka osumnjičen­og za ubistvo
 ?? Dvorište u Banjskom Polju iz kojeg je devojčica nestala ??
Dvorište u Banjskom Polju iz kojeg je devojčica nestala

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia