Alo!

BORIĆU SE S BIVŠ I M DO ZADNJE KAPIK R VI

Odavno nemam više emocija, tu je sada samo borba, budući da je ljubav umrla još dokk smo bili u braku, zaključila je Slavica u emisiji Blic dan

- PIŠE: EKIPA ALO!

Slavica Ćukteraš već mesecima je na sudu sa bivšim suprugom, nekadašnji­m fudbalerom Vladom Avramovim, zbog starateljs­tva nad ćerkom Viktorijom.

Iako prolazi kroz težak period, odlučila je da po prvi put progovori, u emisiji „Blic dan“, o borbi, strahovima, ali i o optužbama da je nepodobna majka.

- Konačno imam snage da prebrodim sve što je iza, ali i ispred mene. Prošle godine nisam bila dobro jer ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim da to može da mi se dogodi. To je bol i emotivni udarac koji dobijete, a morate da se trudite da dete ne primeti da ste loše. Bez napada, zle krvi i bez toga da se druga strana naljuti, mogu da kažem da sam sa bivšim suprugom na sudu zbog starateljs­tva nad zajedničko­m ćerkom - napročitam

vela je pevačica, koja je pomoć da prebrodi tešku životnu situaciju potražila od stručnih lica.

- Idem psihijatru, neuropsihi­jatru, psihologu, išla sam i na razne radionice. Više sam volela da se obratim stručnim osobama i da puno knjiga jer me je to spaslo - rekla je Slavica, koja ne krije da joj se na pomisao da ne bude pored ćerke ledi krv u žilama.

- Slagala bih kada bih rekla da mi u nekom momentu nije prošla pomisao da moje dete neće biti pored mene. Kroz suze se borim s tim.

I dalje neću ništa reći ružno o

Vladi zato što je to otac mog deteta. Viktorijin otac. Nažalost, prljav veš iznosimo na sudu. Kako to izgleda, to znaju te sudije i naši punomoćnic­i, ali javno nikad ništa. Iz našeg odnosa izrodilo se jedno divno biće. Svako ima pravo da traži starateljs­tvo, da navodi ovo ili ono. Ta druga strana ima pravo svašta da traži, ali naravno da me je u prvom segmentu pogađalo kada me nazove nepodobnom majkom. Neki su mi rekli da sam luda što to radim, ali ja verujem u institucij­e. Idem pošteno, odazivam socijalnim službama kada treba, kao i svaki drugi građanin i ne želim da se osećam privilegov­anom jer to je

velika bol koja je ista za sve žene navela je pevačica, uz isticanje da će se do poslednjeg daha boriti za starateljs­tvo nad ćerkicom.

- Smatram da je normalno da dete bude uz majku. Nije normalno da dete odvede iz zemlje i da bude van zemlje u kojoj se ta majka ne pita ništa. Plaši me pomisao da Viktorija ne bude pored mene. Osetim samo bol i tugu, ali opet nekako znam da bih se borila za starateljs­tvo nad njom do zadnje kapi krvi. Odavno više nemam emocije, tu je sad borba za dete. Dolazimo do jedne stvari za koju sam znala da nikad u životu nisam želela da doživim. To je kada ti je nebitno sve od te suprotne strane. Ljubav je umrla još u braku - zaključila je Slavica u emisiji „Blic dan“.

 ?? ?? Od sjaja do očaja
Od sjaja do očaja
 ?? ?? Osećam strah i bol na pomisao da izgubim spor
Osećam strah i bol na pomisao da izgubim spor

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia