Alo!

NE BATINAM STANIJINE BIVŠE MOMKE!

Može da se kaže da sam spasao Marka Markovića pošto su mene to veče zvali neki momci i rekli da žele da mu se osvete zbog toga što je govorio o meni, ali sam im rekao da ga ne diraju, pogotovo ne ako je u ženskom društvu, navodi starletin partner za Alo!

- PIŠE: AMINA JUSOVIĆ

Bivši zadrugar i bivši dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković, napadnut je u Crnoj Gori nakon čega su se pojavili navodi da iza verbalnog i fizičkog napada stoji starletin sadašnji dečko Asmin Durdžić.

Ove navode dodatno je podgrejalo to što se Marković nedavno i javno prozivao sa Durdžićem, koji je demantovao da je na bilo koji način umešan u nemilu situaciju u kojoj se našao njegov prethodnik.

- Verujem da su mnogi posumnjali na mene, ali ne stojim iza tog napada. Istina jeste da je mene Marko vređao, da mi je pretio i govorio da će me je*ati, ali nemam nikakve veze sa tim što mu se dogodilo. Zapravo, može da se kaže da sam ga upravo ja i spasao pošto su mene to veče zvali neki momci i rekli da žele da mu se osvete zbog toga što je govorio o meni. I tada sam im rekao da ga ne diraju, pogotovo da ga ne diraju ako je u ženskom društvu. Tako da šta god ko mislio o toj situaciji, nisam ga ni napao ni organizova­o taj napad, ja sam ga samo spasao - rekao je Durdžić za Alo!.

Inače, Marko je tokom dana otkrio detalje incidenta s nepoznatim mladićima.

- Nisam hteo o tome da pričam, ali kada se već saznalo, moje je da kažem šta se dogodilo. Vraćao sam se iz noćnog kluba gde sam bio na žurki i tada je neki dečko, zaista ne znam koji, počeo da dobacuje i da me provocira. Prozivke sam u prvi mah progutao, ali je počeo da preteruje i da psuje. Nakon toga, on je krenuo ka meni, sreća pa sam video da ide ka meni, da mogu da odreagujem. On mi je prišao i ponovo me je uvredio, a onda je samo odjednom počeo da se izvinjava, uz objašnjenj­e da me je pomešao s nekim. Eto vidite, sve se na kraju lepo završilo - poručio je Marković za Pink.

Grupa momaka me je vređala na ulici, pa se izvinjaval­a MARKO

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia