Alo!

MARKO ME JE TERAO NA SEKS U TOKU RAMAZANA

Taj manipulato­r bi se naljutio na mene svaki put kada bih odbila da sa njim spavam zbog praznika, a onda bi od mene pravio ludaču, navodi rijaliti učesnica

- PIŠE: EKIPA ALO!

Aneli Ahmić i oženjeni Marko Janjušević stavili su tačku na svoju zabranjenu ljubavnu romansu, a kako rijaliti učesnica tvrdi, ostavila ga je zbog pritiska koji je od njega trpela.

Osim uvreda, kojima ju je svakodnevo čašćavao,

Ahmićeva je pred milionskim auditoriju­mom objasnila da ju je Janjušević terao da imaju seks za najveći praznik vernika islamske veroispove­sti, Ramazan. - Marko sve radi da mene iznervira, a ja ne želim da se pomirim sa takvom osobom i ne mogu da se nerviram oko njega. Ponašanje mu je užasno, ne ceni me i pokušava da me povredi i uvredi na svaki moguć na čin. Ne želim ni da se vraćam na staro. Raskidom sam rešila da pomognem i njemu, ali i sebi. Za mene je mrtav nakon svih odvratnost­i koje mi je uputio, nanižih reči i uvreda. Rešila sam se velike muke kada sam ga ostavila - navela je rijaliti učesnica i do detalja opisala na koji način ju je primoravao da imaju seks.

- Kunem se da si me terao da imamo seks u toku Ramazana. Ne mogu da verujem da moram da se kunem. Sram te bilo, lažovu jedan, manipulato­ru, skote jedan. U Noru me tera da se kunem za ono što i sam zna da je istina! Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi

ludu osobu od mene. Svaki put kada bih odbila da imam seks sa njim, on bi se naljutio na mene i ne bi želeo da razgovara sa mnom - drala se Aneli nakon čega je u suzama priznala da je Marka pogrešno procenila.

- Marko me smatra lakom ženom i sponzorušo­m, veruje da bih otišla sa nekim drugim. Verujem da je folirao da me voli i da želi da budemo zajedno. Kao da se takmiči sa mnom. Ne mogu da verujem da sam bila takva budala. Iskreno sam mu sve rekla, a on to sada koristi protiv mene. Nije lepo što se igra sa mojim osećanjima, i što ga nije ga briga što se raspadam rekla je Ahmićeva.

Skratila sam sebi muke kad sam ga ostavila

ANELI

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia