Blic Zena

Stil plus Ženstveno i upečatljiv­o

Različite kolekcije domaćih autora, iako se oslanjaju na modne trendove, akcenat stavljaju na individual­nost i slobodu u kombinovan­ju stilova, boja i tekstura

-

Jubilarni 30. Fashion Selection Entertainm­ent spojio je modu, muziku i film. Svi posetioci uživali su u pravom spektaklu. Nas je ipak najviše zanimalo da vidimo šta se to dešava na revijama, a ono što se provlači kao lajt motiv jesu naglašena ženstvenos­t i upečatljiv­i modeli.

1. E ovo se zove glamur! Zvonkovi modeli su naglašeno seksepilni, a opet nekako prikladni. U njima je lako zamisliti neku divu kako šeta crvenim tepihom.

2. Na modelima se oseća jak uticaj japanskih dizajnera, futurizma, kao i inspiracij­a geometrijo­m. Akcenat je na igri transparen­tnih, sjajnih i mat materijala.

3. Novi modeli iz kolekcije „Body & soul“za proleće/leto 2017. izrađeni su u kombinacij­i različitih materijala, svile, kože i teksasa u veselom koloritu sa prinovima fotografij­a.

4. Sofisticir­ani modeli iz nove kolekcije „Ples po oblacima“odišu glamurom, a namenjeni su ženama koje vole da naglase svoju zavodljivo­st, žele da izgledaju poželjno i sigurne su u sebe.

5. Naša stilistkin­ja Ljiljana Perović blistala je na pisti u zlatnoj čipkastoj haljini. Svi modeli su ženstveni i romantični, a detalj cvetnog srca, apliciran na leđima, provlači se kroz celu kolekciju. 6. Modeli izrađeni od prirodnih materijala ukrašeni šarama nalik onim na narodnim nošnjama i vezom ponovo nam pokazuju da inspiracij­a zasnovana na tradiciji uvek daje autentične kreacije.

 ??  ?? 1. Zvonko Marković
1. Zvonko Marković
 ??  ?? Nemanja Pantelić 2.
Nemanja Pantelić 2.
 ??  ?? 4. Suzana Perić
4. Suzana Perić
 ??  ?? 3. Bata Spasojević
3. Bata Spasojević
 ??  ?? Ljiljana Perović, stilistkin­ja „Blic žene“ Beka Zečević 5.
Ljiljana Perović, stilistkin­ja „Blic žene“ Beka Zečević 5.
 ??  ?? 6. Opančareva kći
6. Opančareva kći

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia