Blic Zena

Ovo su najbolji preparati na svetu

Nedavno su urednice svetskih ženskih magazina isprobale stotine kozmetički­h proizvoda i odabrale najbolje među najboljima. Upoznajte prvu petorku!

-

Industrija kozmetički­h proizvoda ne prestaje da nas iznenađuje. Ne morate da probate sve s rafova kako biste pronašli ono što vam odgovara, dovoljno je da pogledate našu listu. Probajte podlogu za lice koja ujedno i hrani kožu, futuristič­ku superhidra­tantnu masku za lice od papira, maskaru koja prkosi svim pravilima...

Najbolji među najboljima, crveni ruž „Chanel Coco Stylo“„krivac“je što je reč „multitaski­ng“konačno postala šik. Od svih ruževa na svetu najduže traje jer mu je pigment najkvalite­tniji, najbolje hidrira i neguje jer sadrži jojobu i kokosovo ulje, a sija se kao da nije karmin, već sjaj za usne. Pakovanje je pravo savršenstv­o, apsolutno prianja na usne. I još nešto, ali ne i manje važno: potrošite ga do samog kraja!

Kultni serum „Estee Lauder Advanced Night Repair“za obnavljanj­e kože drugi je na listi najboljih. Moćna kombinacij­a koncentrov­anih sastojaka brzo umiruje iritiranu kožu i opravlja je bukvalno preko noći. Kad ga koristite uz masku iz iste linije, dobijate savršen spoj za srećnu kožu.

Kao svila, „Shiseido Synchro Skin“tečna podloga za lice eliminiše sjaj, ujednačava ten i, sa svojih 13 nijansi, apsolutno odgovara svakoj boji kože. Da ne pominjemo da ima i SPF 20! Tajna je u tome što prodire u pore dublje od ostalih podloga i zato je završni efekat tako dobar.

Tajna maskare „MAC Cosmetics Pro Beyond Twisted Lash“krije se u savitljivo­j dršci za četkicu i čekinjama koje pokrivaju bukvalno svaku dlačicu trepavica. Ali nije samo to originalno – i formula je, pa se u njenu postojanos­t kunu žene širom sveta.

Kad je probate, „L’Oreal Paris PureClay“masku više nikad nećete zameniti nijednom drugom. Ima je u tri varijante: za zatvaranje pora, za dubinsko čišćenje i za regulisanj­e masnoće. Po svačijoj meri!

 ??  ?? ruž „Chanel Coco stylo“, 4.505 din serum „estee lauder advanced night repair“, 50 ml, 13.350 din
ruž „Chanel Coco stylo“, 4.505 din serum „estee lauder advanced night repair“, 50 ml, 13.350 din
 ??  ?? maskara „maC Cosmetics pro Beyond twisted lash“, 3.045 din maska „l’oreal paris pureClay“, 899 din
maskara „maC Cosmetics pro Beyond twisted lash“, 3.045 din maska „l’oreal paris pureClay“, 899 din
 ??  ?? podloga za lice „shiseido synchro skin“, 6.720 din
podloga za lice „shiseido synchro skin“, 6.720 din
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia