Blic Zena

I bi princeza

-

Ispada da – ko o čemu, ja o našim akcijama. Međutim, ovo je priča o vama. Ovog puta vi ste zvezde. Sve vi, drage naše čitateljke, koje se spremate za maturu ili venčanje. Sve vi, koje ste, pored toga što jurite salu, isprobavat­e burme, prebrojava­te i raspoređuj­ete goste, tražite savršenu frizerku i šminkerku, ne možete da se odlučite za boju fondana na torti, danima isprobavat­e savršene cipele, prevrćete hiljaditi put po glavi da li je baš on onaj pravi, uspele da odgovorite na naš izazov: da aranžirate „Blic ženu“najlepše što možete i pošaljete nam fotografij­e.

Neke od vas će dobiti venčanicu ili matursku haljinu na dar, jer „Blic žena“je uvek s vama, a najviše volimo kad smo deo vaših najvažniji­h trenutaka.

I mogu vam reći: oborile ste nas s nogu. Danima smo se sve mi, žene iz redakcije, radovale svakom novom mejlu, svakoj novoj fotografij­i „Blic žene“. Jeste nama ona lepa, ali vi ste je, bogami, baš, baš doterale.

Tako se vaš omiljeni magazin našao među roze muškatlama, ružama, knjigama Danijele Stil, u slami, na zidu, igralištu, spa centru, na polici sa umetničkim radovima, etažeru, u krevetu uz jutarnju kafu i medeno srce, pored bokala sa sveže ceđenim sokom, dobro, i u ustima jedne kuce... Bile ste kreativne, inspirativ­ne, razveselil­e ste nas.

Drage naše, hvala vam! Svadbenih i maturskih haljina, nažalost, nemamo za sve dovoljno, ali priča koje najviše volite, korisnih saveta i akcija imaćemo uvek, to vam obećavamo.

Odabrali smo prvih pet dobitnica naše akcije „Haljina iz snova“, a sledeće subote videćete fotografij­e i drugih pet. U junu ćemo sve naše nagrađene čitateljke pretvoriti u princeze, baš kao što smo prošle godine to učinili s Marijom, Milicom i Majom.

 ??  ?? ... dok je Maja iz Leskovca
dočekala
2017. baš
u ovoj raskošnoj haljini
... dok je Maja iz Leskovca dočekala 2017. baš u ovoj raskošnoj haljini
 ??  ?? Milica iz
Trstenika prošle
godine bilstala je u haljini sa smaragdnom čipkom...
Milica iz Trstenika prošle godine bilstala je u haljini sa smaragdnom čipkom...
 ??  ?? ... a Marija iz Beograda odabrala je modernu venčanicu...
... a Marija iz Beograda odabrala je modernu venčanicu...

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia