Blic Zena

Reportaža Slađana Bižić: Ovo mi je najlepši poklon za rođendan

„Blic žena“i „Froš“ne staju. Stigli smo i do Niša, usrećili Slađanu Bižić i prvi joj doneli rođendansk­i poklon. Sređena kuća, šminka, frizura, nokti – sad može pravo u život

- Olgica Kravljača olgica.kravljaca@bliczena.rs

Slađana Bižić (54) iz Niša prvi put u životu pokušala je da oproba sreću. Popunila je kupon za nagradnu akciju „Blic žene“„Lepa kuća, lepe vi“, a kada je čula da je osvojila glavnu nagradu, bila je u čudu. Bižići inače porodično imaju sreće, ali sve nagradne igre do sada bile su imenovane na sina Miloša, koji je osvojio i letovanje u Grčkoj, i put u Španiju na utakmicu Barselona–Viljareal i još štošta. Zato Slađani ni suprug, ni ćerka, kojoj je odmah u Beograd javila da je nagrađena, prosto nisu poverovali da je ona dobitnica. Ali tako je, ovog puta bila je prava zvezda.

Slađani nije bilo potrebno samo to da je neko bar na jedan dan odmeni u kućnim poslovima i podari joj ono o čemu svaka žena sanja, celodnevno ulepšavanj­e, već joj je ispunjena i želja da pred rođendan njena kuća zasija, a da se ona ne umori. Tako je i bilo.

Željka i Marka iz „Froš“tima odmah su prionule na rad. U stanu koji se redovno održava ipak je bilo posla, a prva na redu bila je momačka soba, Milošev kutak prepun trofeja od pobeda u karateu.

– Iako je manji prostor, dobro smo se snašle, sve je očišćeno. A kako su sve površine crne, bio je potreban detaljniji rad jer se na njima sve vidi – kaže Željka.

Prostorija po prostorija, stan je bio sve čistiji, ali trpezarija je bila područje za koje su se svi borili. Tu je prvo Miloš iz Akademije „Panjković“Slađanu ofarbao i ošišao, pa joj onda napravio pravu mladalačku frizuru, a onda je Slađana svoje ruke s puno poverenja predala Teodori iz „Golden bjutija“. Baš kao svaki profesiona­lac, Teodora je odmah pogodila čime se naša domaćica bavi. Čvrsti delovi kože oko nokta odali su joj spretne ruke fizioterap­euta, a nakon

masiranja prstiju, sređivanja noktiju i nežnobež matirane nijanse laka koji joj je nanela na nokte, bilo je jasno da će pacijenti Instituta „Niška Banja“uživati u nežnom ali sigurnom dodiru svog stručnjaka.

Za kraj ulepšavanj­a ostalo je samo da sine Slađanino lice. Kako prirodno ima lepu kožu, Aleksandra iz „Mejkap hausa“odučila je da je našminka u neutralnim, prirodnim tonovima. Slađanine zelene oči nisu tražile nikakvo posebno ulepšavanj­e, pa su blaga senka i maskara bile sve potrebno za njihovo isticanje.

Ručak koji je porodica Bižić priredila za našu ekipu bio je početak skorog rođendansk­og slavlja, a Slađana nas je, bez obzira na radni dan, ispratila uz jednu važnu odluku:

– Imam šminku, frizuru, sređene nokte. Večeras idem u život, to je sigurno.

 ??  ??
 ??  ?? Posle tretmana frizera Miloša iz Akademije „Panjković“, šminkerke Aleksandre iz „Mejkap hausa“i manikirke Teodore iz „Golden bjutija“Slađana je odlučila da ode u grad i ranije proslavi rođendan
Posle tretmana frizera Miloša iz Akademije „Panjković“, šminkerke Aleksandre iz „Mejkap hausa“i manikirke Teodore iz „Golden bjutija“Slađana je odlučila da ode u grad i ranije proslavi rođendan
 ??  ?? Željka i Marka iz „Froša“učinile su da pred Slađanin rođendan zablista svaki delić stana
Željka i Marka iz „Froša“učinile su da pred Slađanin rođendan zablista svaki delić stana
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Sledeće nedelje idemo kod Vesne Kosovec u Valjevo
Sledeće nedelje idemo kod Vesne Kosovec u Valjevo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia