Blic Zena

Lepši dar nisam mogla da dobijem

Za kraj nije moglo bolje – čišćenje kuće i ulepšavanj­e podarili smo jednoj mami troje male dece, Mariji Olah iz Gunaroša kod Bačke Topole

- Nevena Dimitrijev­ić nevena.dimitrijev­ic@bliczena.rs

S krajem leta došao je kraj i velikoj nagradnoj akciji „Blic žene“i kompanije „Froš“. Pod sloganom „Lepa kuća, lepe vi“obišli smo Srbiju od Vršca i Niša, preko Lebana i Valjeva do Beograda i Vrnjačke Banje. Naši timovi za čišćenje i ulepšavanj­e dali su sve od sebe da se deset srećnih dobitnica barem na jedan dan osete kao prave princeze. Dok su im kuću čistile vredne žene iz „Froša“, majstori zanata iz Akademije „Panjković“, Studija „Mejkap haus“i kompanije „Golden bjuti“frizirali su ih, šminkali i ulepšavali im nokte. Na kraju su novim sjajem blistale i naše dobitnice i njihovi domovi.

Tako je bilo i kod Marije Olah (34) iz mesta Gunaroš nadomak Bačke Topole. Uz dva zvrka koji joj se motaju oko nogu i trećim u naručju, dočekala nas je na kapiji, nestrpljiv­a da vidi šta smo joj sve pripremili. Zato smo odmah nakon posluženja i kafe prionuli na posao. A suprug Sabolč (36) već je znao šta mu je činiti: došlo je maminih pet minuta, pa se on sa ćerkicama Lidijom (5,5) i Helenom (2,5) i sinčićem Leonom (5 meseci) uputio kod bake.

– Imam najbolju svekrvu na svetu. Ona čuva decu kad god mi iskrsne nešto, a zgodno je jer živi blizu. I svake subote ona mi kupuje „Blic ženu“– smeje se Marija, koja je trenutno na porodiljsk­om bolovanju.

Kaže da joj je naša nagrada došla kao poručena, naročito to što joj je naš frizer Miloš skratio krajeve jer se nije šišala otkad se porodila sa malenim Leonom. A kad je već praznična atmosfera, poželela je lokne. I Miloš joj je želju ubrzo ispunio.

Dok su se Teodora i Jelena bavile Marijinim noktima i šminkom, ona nam je priznala da je Gunaroš pravo mesto za odgajanje dece. Mirno je, a opet, tu je sve što im treba. Znači joj i što suprug zna dosta oko dece – radi kao nastavnik u srednjoj školi u Bačkoj Topoli.

Usrećili smo i desetu, poslednju dobitnicu nagradne akcije „Blic žene“i kompanije „Froš“

I dok smo se mi ispričali, Marija je dobila manikir u nežnoj letnjoj nijansi, baš onakav kakav je želela, kao i laganu šminku, idealnu za tople dane.

– Sve nešto čekamo dok deca malo ne odrastu, pa da do kraja renoviramo kuću. Zato i veliko čišćenje odlažemo. Tako je ova akcija došla u pravi čas – presrećna je Marija. I zaista, šta je bolje pokloniti jednoj mladoj mami troje dece nego priliku da se ulepšava dok joj drugi temeljno čiste kuću.

– Prezadovol­jna sam. Sjajan je osećaj što je neko drugi uradio kućne poslove umesto mene dok sam se ja frizirala, manikirala i šminkala. Hvala vam mnogo – ispraća nas nasmejana Marija.

A mi ispraćamo ovu našu veliku nagradnu akciju, zadovoljni jer smo ženama širom Srbije omogućili da se posvete samo sebi i da se osete kao prave princeze, makar na samo jedan dan.

Dok je Marija uživala u nagradnom ulepšavanj­u, tata je čuvao decu

 ??  ?? Mariju su ulepšali majstori zanata, Jelena iz „Mejkap hausa“, Miloš iz Akademije „Panjković“i Teodora iz „Golden bjutija“i
Mariju su ulepšali majstori zanata, Jelena iz „Mejkap hausa“, Miloš iz Akademije „Panjković“i Teodora iz „Golden bjutija“i
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Vredne Željka i Marka iz kompanije „Froš“očistile su Marijinu kuću cakum-pakum
Vredne Željka i Marka iz kompanije „Froš“očistile su Marijinu kuću cakum-pakum
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia