Blic Zena

Gel za nokte bez UV lampe, zdrav i potpuno prirodan

Svaka žena želi da ima besprekora­n lak koji je postojan i dugo traje. Upravo takav manikir odnedavno je dostupan i u Beogradu

-

Svetski trend i kod nas

Lepi, negovani nokti san su svake žene. Veliku ulogu u tome, naravno, ima i lak za nokte, koji treba da bude kvalitetan da bi mogao da izdrži niz obaveza koje svaka od nas ima 24 sata sedam dana u nedelji. Zbog toga žene uglavnom pribegavaj­u gel-lakovima, s kojima su mirne bar tri nedelje. A šta bi bilo kada biste saznale da postoji gel-lak koji je postojan i do pet nedelja i koji se suši bez UV lampe?

Upravo to nudi „Signature Nail“sistem (SNS), najkvalite­tniji svetski brend za negu noktiju. Posle tržišta Amerike, Azije i Australije odnedavno je dostupan i u Beogradu, u Frizersko-kozmetičko­m salonu „Cao Bella“.

– „Signature nail“sistem se potpuno razlikuje od ostalih manikir tehnika po samom sastavu, čvrstoći i prirodnom izgledu koji daje noktima, kao i po jednostavn­om postupku rada. Ne koriste se prajmeri, tečnost, UV lampe, brusilice, a žene vrlo cene i to što su dva-tri minuta nakon ovakvog manikira nokti potpuno suvi – objašnjava Sanja Boj-

Zdrava tehnika, gelovi bez aditiva

Nove metode ne daju samo estetski dobre rezultate već su napravljen­e tako da zadovolje i sve zdravstven­e potrebe. SNS proizvodi su prava revolucija u svetu manikira i jedini odgovaraju organskim zahtevima modernog tržišta. Bez parabena, falata, sintetičko­g sulfata i ostalih veštačkih dodataka, i, najvažnije, bez UV lampe, noktima se obezbeđuju dugotrajno­st i visoki završni sjaj. Proizvodi vitamine A, E, D3, B5, kao i kalcijum, što utiče na čvrstinu nokta, prirodan i zdrav izgled.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia