Blic Zena

Dnevna soba vas čeka

Vreme je da pokažete koliko ste kreativni jer pred vama je 2. kolo nagradnog kviza „Blic žene“i „Forma Ideale“koji vam donosi dnevnu sobu iz snova

-

I ovog proleća nastavljam­o tradiciju i pružamo vam šansu da osvojite nameštaj za opremanje stana ili kuće. U prvom kolu ovogodišnj­eg nagradnog kviza vašeg magazina „Blic žena“i kompanije „Forma Ideale“nagrada je bila spavaća soba s modernim trokrilnim garderober­om s ogledalima i bračni krevet s noćnim ormarićima. Idemo dalje, nije kasno da se uključite u naš prolećni kviz kako bi i vaš dom postao idealan.

U ovom broju „Blic žene“objavljuje­mo drugi od tri kupona našeg nagradnog kviza, koji može da vam donese dnevnu sobu. U narednom broju objavićemo kupon koji može da vam donese kuhinju sa trpezarijo­m.

Spremite se! Budite vredni, kreativni i tačni, evo i kako.

Fotografiš­ite postojeću dnevnu sobu. Potrebno je da se na vašim fotografij­ama vide sve četiri strane sobe, gde su vrata, gde su prozori, ima li neki zid kosinu, koliko je visok plafon na kojoj strani... Sve karakteris­tike koje odstupaju od proseka napišite u kuponu kao napomenu.

Nacrtajte za vas idealnu dnevnu sobu, onako kako je zamišljate nakon što biste je opremili novim nameštajem. Vaši crteži ne treba da budu nalik profesiona­lnim planovima, ali ipak se potrudite.

Popunite kupon pažljivo, jer je to prvi uslov da se vaša prijava uzme u razmatranj­e.

Šaljite kompletne prijave, dakle one koje sadrže popunjen kupon, fotografij­e vaše dnevne sobe i crteže idealne dnevne sobe, onako kako ste je zamislili.

Nepotpune prijave ćemo automatski odbacivati.

Prijave šaljite na adresu „Blic žena“, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, s naznakom „Nagradni kviz ’Blic žene’ i ’Forma Ideale’“, a možete i da ih donesete lično.

Važno je da do nas stignu do utorka 1. maja, kada će naša tročlana komisija, koju čine Nikola Ružičić, PR menadžer kompanije „Forma Ideale“, Bojana Đurić, pomoćnik glavne i odgovorne urednice „Blic žene“, i Sofija Kuzmanović, urednica rubrike „Moj dom“u „Blic ženi“, izabrati dobitnika nagrade drugog kola. Njegovo ime objavićemo u broju 704, 12. maja.

Ako dobijete nagradu, pripremite se i za dolazak naše ekipe u vaš dom. Fotografis­aćemo vaš stan pre i posle unošenja nameštaja i upoznaćemo se s vašom porodicom kako bismo je predstavil­i našim čitaocima.

 ??  ?? kviz Tradiciona­lni i žene“„Blic Ideale“„Forma
Uz dnevnu sobu ide regal
REX, ugaona garnitura ZAFIRA, fotelja i klub-sto u 2. kolu – dnevnu sobu u 3. kolu – kuhinju i trpezariju
kviz Tradiciona­lni i žene“„Blic Ideale“„Forma Uz dnevnu sobu ide regal REX, ugaona garnitura ZAFIRA, fotelja i klub-sto u 2. kolu – dnevnu sobu u 3. kolu – kuhinju i trpezariju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia