Blic Zena

Vodol ij a

-

Kraj avgusta vraća vam veru u ljubav i romantiku

LJUBAV

Pitanje je da li ćete u junu imati vremena za ljubav i ostala zadovoljst­va. Moguće je da će zato zahladneti odnosi sa partnerom. Ne obazirite se na sitne provokacij­e i znajte da je sve prolazno, pa čak i nezadovolj­stvo vašeg partnera.

POSAO

Mogli biste da proživite najneobičn­iji jun u životu. Zaradićete više nego do sada, a krajem meseca biste kao nagradu za savestan odnos prema poslu mogli da dobijete unapređenj­e. Ako niste zaposleni, uskoro će vam se sreća osmehnuti.

ZDRAVLJE

Ovaj mesec može da bude problemati­čan za zdravlje posebno ako patite od neke hronične bolesti. Važno je samo da ne preskačete terapiju.

LJUBAV

Prepustite se intuiciji jer vas ovog meseca sigurno neće razočarati. Očekuju vas romantični trenuci 5. i 6. jula. Ako 25. jula zamislite kako bi izgledala vaša idealna veza, brzo bi mogla i da vam se dogodi.

POSAO

Bez obzira na to kojim se poslom bavite, obavljate ga na veoma kreativan način. Sve to će biti primećeno i zbog toga ćete biti nagrađeni. Poslušajte unutrašnji glas 30. u mesecu kad vam kaže da dva puta proverite brojke, bićete mu zahvalni.

ZDRAVLJE

Oko 5. jula ćete razmišljat­i kako da počnete da se bavite svojim zdravljem na zabavan način. Mogli biste da džogirate sa prijatelji­ma ili ljubimcem.

LJUBAV

Hemija koju imate sa nekim vrlo posebnim uopšte ne liči na onu školsku. Mnogo je intenzivni­ja! Iskusite je maksimalno već početkom meseca. Ukoliko želite da veza funkcioniš­e, 6. i 7. avgusta pažljivo slušajte partnera. Dani 19. i 20. vraćaju vam veru u ljubav i romantiku.

POSAO

Romantična osećanja koja će vas zapljusnut­i na početku meseca pomrsiće vam konce na poslu. Energiju 13. i 14. avgusta usmerite na poboljšanj­e kolegijaln­ih odnosa. Sjajne vesti vas čekaju 19. i 20. u mesecu.

ZDRAVLJE

Oduprite se iskušenju da otkažete treninge i ostanete kod kuće uz picu i film. To će vam izuzetno dići energiju. Do 5. avgusta rešite sve zdravstven­e probleme. Kako tretirate svoje telo, tako ćete se osećati 15. avgusta. Do 20. se disciplinu­jte i biće sve u redu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia