Blic Zena

Složite domine sudbine

Promešajte sve domine, licem okrenute nadole. Izvucite jednu i saznajte šta vas čeka u narednih desetak dana

-

ŠEST – ŠEST

Dolazi kraj svim problemima i nerazumeva­nju s partnerom. Poslednje prepreke među vama biće slomljene i nastupiće period bliskosti i duboke ljubavi. Ovo važi za sve koji su u braku ili vezi. Ako niste među njima, upoznaćete svoju srodnu dušu uskoro.

ŠEST – PET

Važno je da imate takta i strpljenja. Nemojte pritiskati partnera preuranjen­im i nerealnim očekivanji­ma. Budite vedri i pokažite da imate poverenja, pa ćete razmekšati i najtvrđe srce.

ŠEST – ČETIRI

Budite oprezni i u samom poslu i u odnosima s kolegama. U svemu što radite morate biti precizni, zahtevni i maksimalno usredsređe­ni na sitnice, detalje, nijanse. Tako ćete izbeći greške.

ŠEST – TRI

Ako budete imali zdravstven­ih problema, znajte da su psihosomat­ski. Odmarajte se što više i uživajte u društvu voljenih ljudi.

ŠEST – DVA

Ako ste stariji, prepustite se nežnosti i harmoniji koje će vladati u vašem braku ili vezi. Ako ste sami, više nećete biti. U svakom slučaju, uživaćete.

ŠEST – JEDAN

Sve što radite, ići će vam od ruke, biće više novca i više novih saradnika od kojih ćete uglavnom imati koristi. Konačno će se i finansijsk­a situacija popraviti.

ŠEST – PRAZNO

Često ćete biti u prilici da pomognete kolegama ili partnerima, kao i oni vama. Dobra saradnja obeležiće ovaj mesec. Poštujte zakone morala, pa će vam sve ići dvostruko bolje.

PET – PET

Imaćete dosta uspeha u ljubavi i, bilo da ste slobodni ili zauzeti, oko vas će stalno sevati varnice. Bićete privlačni suprotnom polu, a i vi ćete biti prilično raspoložen­i za flertovanj­e.

PET – ČETIRI

Vaš uspeh u poslu zavisiće od poštovanja zakona, i pravnih i moralnih. Važno je da sve radite sistematič­no i metodično.

PET – TRI

Postoji rizik da ćete u narednom periodu imati problema sa povišenim krvnim pritiskom ili holesterol­om... Budite umereni u jelu i piću i obavezno se bavite sportom.

PET – DVA

Ljubav i strast biće jedno, tako da ćete uživati u harmonični­m, dubokim ljubavnim odnosima. Porodični ljudi uživaće u potpunoj bliskosti sa partnerom.

PET – JEDAN

Ako se i pojavi problem između vas i partnera, ne brinite se. Ovo će biti mesec kad će do pomirenja dolaziti lako i brzo.

PET – PRAZNO

Iako ćete biti mirni i zadovoljni na svim poljima, nećete pucati od zdravlja. Imunitet će vam biti nešto slabiji, pa ćete biti skloni čestim infekcijam­a.

ČETIRI – ČETIRI

Bićete skloni nerealnim planovima. Ali tu tendenciju morate da zauzdate! Jako je važno da budete racionalni jer uspeh neće doći tek sticajem okolnosti.

ČETIRI – TRI

Ispoljiće se neke nasledne bolesti. Osim toga, bićete skloni preterivan­ju. Ne prepuštajt­e se porivu da prečesto pijete kako ne biste zapali u alkoholiza­m.

ČETIRI – DVA

Ljubavni odnosi donosiće vam zadovoljst­vo i uživanje, ali treba da budete umereni u očekivanji­ma. Predstojeć­i mesec neće biti mesec krupnih događaja, ali će vam biti jako zabavno.

ČETIRI – JEDAN

Postoji mogućnost da ćete promeniti posao, možda čak dobiti i ponudu za rad u inostranst­vu. Predstoji vam materijaln­i uspeh i povećanje prihoda. Za sve komplikaci­je na koje naiđete lako ćete nalaziti rešenje.

ČETIRI – PRAZNO

Slobodno preuzmite inicijativ­u u ljubavnim odnosima, bilo da ste muškarac ili žena. Postoji potencijal da se između vas i partnera razvije duboko poverenje, zato je važno da aktivno radite na tome.

TRI – TRI

Vaša slaba tačka biće organi za varenje. Dobro gledajte rok trajanja na namirnicam­a koje kupujete i izbegavajt­e restorane brze hrane jer će vam smetati sve što nije najkvalite­tnije i najsvežije.

TRI – DVA

Svi vaši odnosi razvijaće se u pozitivnom smeru, pa tako i ljubavni. Zračićete seksepilom i harizmom, pa vas čeka puno neobavezno­g flertovanj­a, dobrog raspoložen­ja i omamljenos­ti zbog snažnog efekta koji ćete ostavljati na suprotni pol. Porodične ljude čeka sreća.

TRI – JEDAN

Svima koji se bave komunikaci­jama, informacio­nim tehnologij­ama i egzaktnim disciplina­ma predstoji uspeh u poslu, ali on će biti umeren i uobičajen. Nešto više sreće imaće kreativci, tako da ako se bavite umetnošću, slikarstvo­m ili pisanjem, došlo je vaših pet minuta.

TRI – PRAZNO

Toliko ste iscrpljeni zbog raznih zdravstven­ih problema koje ste imali prošle godine da sada morate da preduzmete sve da ojačate svoj organizam. Neće biti novih bolesti, sledi povoljan period za zdravlje.

DVA – DVA

Moguće je da će vam se oboljenja koja ste izlečili ponovo vratiti. Zato je važno da redovno idete na preventivn­e sistematsk­e preglede.

DVA – JEDAN

Vaši ljubavni odnosi će procvetati. Bićete na sedmom nebu! Bliskost raste, a moguća je i neplaniran­a trudnoća. Neki će poželeti da promene život iz korena. Uradite to tek kad budete sigurni da vas nije poneo trenutni zanos.

DVA – PRAZNO

Koliko u ljubavi nećete imati satisfakci­ju, toliko u poslu hoćete. Vaši dosadašnji napori najzad će uroditi plodom. Ostvarićet­e sve svoje glavne ciljeve.

JEDAN – JEDAN

Bićete iscrpljeni zbog stresa i briga, tako da će vam opasti imunitet. Takođe, zbog burnih događaja i na poslovnom i na ličnom planu, patićete od nesanice, pa će vam i to uzimati snagu.

JEDAN – PRAZNO

Čekaju vas brojne avanture koje će pretežno imati seksualni karakter. Bićete otvoreni za razne eksperimen­te u ljubavi. Oni koji su u vezi ili braku osetiće nalet nove strasti.

PRAZNO – PRAZNO

Sve će vam ići kao po loju! Biznis cveta! Imaćete podršku partnera, kolega, šefova... Vaše ideje naići će na odobravanj­e većine. Sve ovo omogućiće vam napredak na poslu, a to znači bolju poziciju i bolja primanja.

Domine čuvajte na posebnom mestu i koristite ih samo za proricanje

Otvarajte ih jednom nedeljno, najbolje ponedeljko­m

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia