Blic Zena

Mojih ruku delo Cveće iz čarobne bašte

Zamislite ogroman maslačak ispod koga možete da sednete ili svoje inicijale ispisane kviling tehnikom. Zar ne deluje bajkovito? Fali vam samo rukavica iz bajke i možete da se igrate bez obzira na godine. U stvari, ne fali ni ona! Mi smo oduševljen­i. A vi?

-

Cveće iz čarobne bašte

 ??  ?? MIRJANA ĐOLOVIĆ (44)
iz Niša
Kad prvi put vidite Mirjanine ogromne cvetove, prvo pomislite na čarobnu baštu. Izrađuje ih od krep papira i alu-fleks cevi. Porodica joj je najveća podrška i inspiracij­a.
MIRJANA ĐOLOVIĆ (44) iz Niša Kad prvi put vidite Mirjanine ogromne cvetove, prvo pomislite na čarobnu baštu. Izrađuje ih od krep papira i alu-fleks cevi. Porodica joj je najveća podrška i inspiracij­a.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? DANIJELA KOZLOVAČKI (40)
iz Sefkerina
Danijelina priča sa medenjacim­a počela je kad je naišla na recept za kraljevsku glazuru. Od tada ih oduševljen­o mesi i oslikava a porodica stalno traži još.
DANIJELA KOZLOVAČKI (40) iz Sefkerina Danijelina priča sa medenjacim­a počela je kad je naišla na recept za kraljevsku glazuru. Od tada ih oduševljen­o mesi i oslikava a porodica stalno traži još.
 ??  ??
 ??  ?? TEODORA JELISAVČIĆ (30) iz Beograda
Kad je neko maštovit i kreativan, može da se izrazi svakom tehnikom. Teodora je izabrala kviling. Radove poklanja dragim ljudima, ali ima i onih rađenih po narudžbini.
TEODORA JELISAVČIĆ (30) iz Beograda Kad je neko maštovit i kreativan, može da se izrazi svakom tehnikom. Teodora je izabrala kviling. Radove poklanja dragim ljudima, ali ima i onih rađenih po narudžbini.
 ??  ?? NATALIJA DRINČIĆ (34) iz Beograda
Najmlađi i najslađi znaju da budu i nestašni ako im ne zaokupite pažnju. Rukavice za pričanje priča sa likovima iz bajki zaintereso­vaće svakog mališana.
NATALIJA DRINČIĆ (34) iz Beograda Najmlađi i najslađi znaju da budu i nestašni ako im ne zaokupite pažnju. Rukavice za pričanje priča sa likovima iz bajki zaintereso­vaće svakog mališana.
 ??  ?? BRANISLAVA VUKOVIĆ (64)
Presovano cveće nije samo za herbarijum. Branislava od njega pravi vitraž na pastel papiru oivičen zlatnom kontur pastom. iz Zrenjanina
BRANISLAVA VUKOVIĆ (64) Presovano cveće nije samo za herbarijum. Branislava od njega pravi vitraž na pastel papiru oivičen zlatnom kontur pastom. iz Zrenjanina

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia