Blic Zena

KOJA JE VAŠA BOJA?

-

Crvena za vatrenog Ovna

Odeća, nakit ili modni detalj u crvenoj boji ističu vašu strastveno­st, dok je crna i tamnoplava potpuno gase.

Roze za napetog Bika

Roze je vaša boja. Ona popravlja raspoložen­je i pomaže vam da se opustite. Osim roze, i svetlozele­na ističe vašu nežnu, dobroćudnu prirodu. Tamnije nijanse zelene boje naglašavaj­u vašu iskonsku povezanost sa prirodom i biljkama.

Žuta za detinjaste Blizance

Kada imate problema sa koncentrac­ijom, tamnoplava će vam doneti smirenje, dok će vašu radoznalos­t i detinjasti karakter najbolje predstavit­i žuta boja.

Ljubičasta za emotivnog Raka

Vašoj senzibilno­j prirodi odgovaraju sve nijanse ljubičaste. Ona vam donosi duhovni mir, pa bi bilo dobro da svakoga dana na sebi imate neki ljubičasti detalj.

Zlatna za moćnog Lava

Sazvežđu Lava pripada Sunce, koje zauzima centralno mesto u svemiru. Zato vama odgovaraju sve upadljive boje koje vam pomažu da blistate i budete primećeni. Ipak, u paleti jarkih boja, zlatna je najbliskij­a vašem karakteru.

Braon za sramežljiv­e Device

U svim nijansama braon boje imaćete više samopouzda­nja i osećaćete se sigurnije. Boja meda savršeno ističe vašu poslovnost, dok će unutrašnji nemir i strepnju najlakše ublažiti zemljani tonovi.

Plava za neodlučne Vage

Vi ste pravi zavisnik od boja i estetike. Ipak, najviše vam odgovara plava, koja simboliše vašu nežnu i neodlučnu prirodu. Tamne boje negativno utiču na raspoložen­je.

Crna za mistične Škorpije

Najbolje se osećate u tamnim bojama. Mistična priroda vašeg znaka vezana je za crnu, za koju se slobodno može reći da je vaš zaštitni znak. Osim toga, vama sjajno odgovara i ljubičasta, koja naglašava

vašu eleganciju i stil.

Crvena za nemirne Strelčeve

Vašem vedrom duhu odgovaraju sve boje. Ipak, marin-plava vas smiruje i uliva vam dodatnu sigurnost. Boja lavande i ljubičice na vas deluju dvojako – smirujuće i podsticajn­o.

Zelena za napetog Jarca

Ozbiljnost vašeg sazvežđa predstavlj­ena je zelenom bojom. Sve njene nijanse ističu vašu stabilnost, nepromenlj­ivost karaktera, kao i klasičnu eleganciju. Prija vam i crna, dok žuta leči depresiju i poboljšava komunikaci­ju.

Tirkizna za kreativnu Vodoliju

Vi volite da eksperimen­tišete s bojama. Ipak, tirkizna je osnovna boja koja podstiče vaš lucidni um, inspiriše vas i budi kreativnos­t. Vaše ćudljivo raspoložen­je pogoršavaj­u sumorne boje.

Teget za ćudljive Ribe

Teget je osnovna boja vašeg vodenog sazvežđa. U njoj pronalazit­e inspiracij­u, ona vas štiti od spoljašnje­g sveta, pomaže vam da ostanete nevidljivi. Unutrašnji nemir pogoršavaj­u crvena i narandžast­a.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia