Blic Zena

ZAŠTO STE JOŠ UVEK SAMI?

-

Ovan

Vi ste egocentrič­ni i imate panični strah od gubitka. Ovo su, ako niste znali, presudni razlozi zbog kojih odustajete od braka. Kada prestanete sebe da stavljate na prvo mesto i naučite šta je kompromis, ostvarićet­e kvalitetan odnos.

Bik

Uvek se pitate gde za manje para možete da dobijete više. S druge strane, tu je i saznanje da ne možete da posedujete partnera, pa i da njime vladate kako želite. Kada suzbijete potrebu da dominirate po svaku cenu, možda i ostvarite vezu.

Blizanci

Brak doživljava­te kao filozofski termin i ne verujete da je u praksi moguć. Zašto je to tako? Zato što mnogi od vas odrastaju u specifični­m okolnostim­a u kojima nema ljubavi i topline.

Rak

Za vas je porodica svetinja, pa više od svih znakova patite zbog toga što ste sami. A sami ste zato što ne želite da započinjet­e vezu ili brak sa osobom sa kojom nećete moći da ostvarite harmoniju u kojoj su uživali vaši roditelji.

Lav

Želja za dominacijo­m, potreba da uvek budete u top-formi kao i da vam se drugi stalno dive, ne daju vam da se odreknete udobnosti samačkog života koji živite. Lav je znak kraljeva, a uz kralja ide posluga, a ne ravnoprava­n parter koji bi mogao da mu ugrozi sjaj.

Devica

Sami ste zato što je praktično nemoguće da pronađete osobu koja će do te mere robovati sitnicama kao vi. Ne želite nekoga ko će da vam brlja po stanu, pomera stvari i za kim ćete morati da čistite.

Vaga

Mogućnost da zbog nekoga ili nečega dođete na loš glas ili da obrukate porodicu neuspelim brakom, ravna je katastrofi.Tražite prefinjeno­g partnera, a dok ga ne nađete, birate da budete sami.

Škorpija

Temelj vaše bračne filozofije je potreba da posedujete i suvereno vladate svojom drugom polovinom. Dok to ne nađete, ostajete sami.

Strelac

Vi idealizuje­te sve, pa i partnera. Upravo zbog toga imate problem da pronađete nekog ko vam odgovara. Naravno, zaslužujet­e najbolje i ne morate da se zadovoljav­ate bilo čim. Ali, ako odbijate svakog zato što smatrate da niko nije dovoljno dobar za vas, ostaćete sami zauvek.

Jarac

Posao vam je najvažniji na svetu i mogućnost da vam partner odvlači pažnju od karijere za vas je ravna tragediji. Osim toga, ne želite da se prihvatite nečega čemu nećete moći u potpunosti da se posvetite, a to važi i za ljubav.

Vodolija

Ne možete da poverujete da će vam neko biti zanimljiv do kraja života jer ima toliko divnog sveta s kojim biste mogli da uživate. Iz tog razloga najčešće ostajte sami.

Ribe

Vi niste jasni sami sebi, pa ne možete da poverujete da bi neko drugi mogao da vas razume. Nedostatak vere da vas neko voli i vaša potreba da se vezujete za osobe sa problemima ometa vas da ostvarite kvalitetan odnos.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia