Blic Zena

A ŠTA KAŽU TAROT KARTE?

-

OVAN KRALJICA PEHARA

Strpljenje je mudrost, a vera je alat kojim ćete realizovat­i sve što želite. Bilo bi dobro da počnete da mašate i da u svojim mislima vizualizuj­ete ostvarenje svoje želje. Tako ćete ubrzati pozitivne događaje u vašem životu.

BIK ČETVORKA MAČEVA

Vaša vezanost za zemaljsko tera vas da hranite svoj ego i takmičite se sa drugima. Ova karta vas obaveštava da to ne služi vašem duhovnom razvoju. Povedite računa o svom telu kako bi vam što duže služilo.

BLIZANCI PRINCEZA DISKOVA

Ukoliko imate neki zdravstven­i problem, ovo je pokazatelj da će se on tokom oktobra rešiti i da će se vaše telo isceliti. Način na koji ste iscelili sebe mogao bi da bude od velike koristi i drugima.

RAK ZVEZDA

Odgovor na vaše probleme krije se svuda, u vašim mislima ili snovima, a možda čak i u novinama koje čitate. Neka rečenica će u vašoj glavi upaliti lampicu i reći ćete sebi – to je to. Rešićete problem koji vas dugo muči.

LAV OSMICA ŠTAPOVA

Dobićete priliku da odmorite i dušu i telo. U tim trenucima duboko dišite i meditirajt­e kako biste što duže ostali u ravnoteži, bez obzira na to šta vam se dešava u životu. Očekuje vas mirnija jesen.

DEVICA TOČAK SREĆE

Nesporazum koji ste imali je nastao zbog osobe koja je uradila nešto što vas je povredilo. Da biste razrešili ovu situaciju, neophodno je da zaboravite na kritiku i osuđivanja.

VAGA PRINC PEHARA

Karte kažu da finansijsk­o stanje u vašoj porodici može da se popravi. Bilo da se radi o kupovini kuće, stana ili preseljenj­u na novu adresu, ići će glatko, bez muke i greške. Osim toga, ovo je idealno vreme za prinovu i rad na uvećanju porodice.

ŠKORPIJA DESETKA MAČEVA

U prošlosti ste pravili kalkulacij­e i dobijali manje od onoga što ste zaslužili. Ova karta se pojavljuje u vašem životu da bi vam pokazala da ne treba da se osećate manje vredni. Što više primate, to ste sposobniji da dajete drugima koji nemaju.

STRELAC SUNCE

Najvažnije od svega je da ostanete pozitivni i da imate jasnu viziju svojih želja i planova. Važno je da svaki dan napravite mali korak ka cilju. Telefonski poziv, pismo ili mejl koji ćete dobiti pomoći će vam da budete optimista.

JARAC DEVETKA DISKOVA

I pored toga što sumnjate u sebe, vi ćete rešiti sve što vas tišti. Zato je važno da budete zadovoljni svojim životom. Osetljivi ste na tuđe emocije, pa morate da naučite da se čistite od toga što preuzimate.

VODOLIJA DEVETKA MAČEVA

Karte vam šalju duhovne učitelje koji će vas naučiti da se popnete na viši nivo svesti i pored toga što ste se nekada plašili svoje intuicije. Otvorite se za nova znanja i učitelj će se pojaviti.

RIBE PUSTINJAK

Više nema potrebe za odgađanjem, sada možete da verujete svojim osećajima. Karte vas vode kroz događaje koji će vam pomoći da na najbolji način prevaziđet­e probleme na koje naila

zite.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia