Blic Zena

Horoskop

-

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mnogo ćete raditi, i to sa zadovoljst­vom, jer konačno imate jasan cilj i mogućnost da zaradite mnogo više nego dosad. Popravljaj­u vam se uslovi života. Kućne rasprave i problemi kulminirać­e sredinom nedelje jer je partner nezadovolj­an svojim položajem u vašoj vezi. Ostavićete mu slobodu da bira šta želi. Odlično se osećate.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Ove nedelje ne ličite na sebe, velika ste cepidlaka, sve vam smeta, svima prigovarat­e, stalno ste namrgođeni, ali za posao imate mnogo snage i odlično radite, tako da svi trpe vaše ispade. Volite da flertujete, ali volite i sigurnost u vezi koju imate. Morate da napravite izbor. Mogući su problemi s venama.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Ove nedelje dovršavate neki veoma važan posao. Mada ste dugo čekali na to, sve ima svoj kraj. Na poslu nema promena. Trudite se da slobodno vreme provodite na najbolji način, uživajući i opuštajući se. Voljena osoba misli o nekome ko joj je nekad mnogo značio. Problemi s venama zahtevaju veliku pažnju.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Lepa radna nedelja bez mnogo trzavica. Razmišljat­e kako da izrazite svoju kreativnos­t, jer konačno za to imate vremena. Imate aspekt koji obećava napredak u karijeri, počinje sredinom ove nedelje i traje do sledećeg meseca. Odnos s voljenom osobom nije uobičajen. Proverite vid.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Imate uspeha u radu, omiljeni ste među kolegama, no duboko u sebi osećate se nesrećno i nezadovolj­no, ne poslom – emocije su vam potpuno zbrkane. Čak vas ni kupovina ne može oraspoloži­ti. Usamljeni ste, ali ne želite da budete ni sa kim. Bilo bi lepo da se malo više odmarate uz neku knjigu u sigurnosti svog doma. Veoma ste napeti.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Kod vas nema promena, a tako vam i odgovara. I dalje ste okupirani poslom i očekujete da se vaš trud nagradi. Ovog puta možda i hoće. Ako želite da nađete partnera i uživate u vezi, morate postati fleksibiln­iji. Ukoliko odlučite da ponekad uveče izađete, bićete zapaženi. Posetite lekara ako imate uporne glavobolje.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Ma šta se dešavalo na poslu, do vas neće dopreti, vredno radite, ali stalno mislite na svoju ljubljenu osobu, pa vam osmeh ne silazi s lica. Zaljubljen­i ste, imate divne zajedničke dane i noći s voljenom osobom. Slatki ste, nonšalantn­i, trudite se da joj ugodite u svemu i zaista vam je veoma lepo. Odličnog ste zdravlja.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Morate da se potrudite da ostanete objektivni, neke stvari ćete protumačit­i na pogrešan način. Skloni ste da idealizuje­te ljude uspešnije od sebe, ali često grešite. Probleme u braku ili vezi pravite sami: ljubomorni ste, a sebi svašta dozvoljava­te. Ne dozvolite da okončate ovu vezu. Dobrog ste zdravlja.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Ne možete da se prilagodit­e na jednoličan ili nesiguran način života, pogotovo što u vašoj firmi svi pričaju o otkazima. Utučeni ste i nezadovolj­ni jer zaista lavovski radite. Mada ovo nije najbolji trenutak za trošenje, imate potrebu da sebi nešto priuštite. Privlačni ste suprotnom polu i svesni ste toga. Problemi sa zglobovima.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Bićete teški za saradnju, cepidlaka za svaku grešku, i tuđu i svoju. Već dugo imate potrebu da zablistate na poslu, ali nikako da se i desi to čudo. Na ljubavnom planu vas čeka mnogo komplikaci­ja. Ili ste u vezi sa osobom koja je već zauzeta ili ćete biti prevareni. Pod stresom ste.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Prelepa nedelja na poslu. Imate mnogo ideja koje će svima pomoći da brzo reše neke poslovne probleme. Bićete prezadovol­jni sobom. Niste borac, ali kad vam je nešto bitno, i te kako znate da se založite za to. Vaša veza je kao iz snova i u pravu ste što ne dozvoljava­te nikome da se u nju meša. Dobrog ste zdravlja.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Uobičajena radna nedelja – mnogo rada i nerviranja, ali i lepih doživljaja. Lako menjate raspoložen­je, kolege ne znaju kako da se ponašaju. Potrebno vam je da imate stabilnu vezu, no to vam zasad ne uspeva. Nekada delujete instinktiv­no i te odluke su vam najbolje. Muče vas hronična oboljenja.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia