Blic Zena

Besplatni onlajn kurs za preduzetni­ce i sve žene koje to žele da postanu Ideja ovog projekta je da žene od 18 do 55 godina nauče praktične poslovne veštine koje su potrebne za efikasno traženje posla i za pokretanje sopstvenog biznisa

-

Zanima vas kako da dođete do originalne ideje za biznis, kako da ga pokrenete, otvorite startap, kako da svoje proizvode prodate na društvenim mrežama, kako da pregovarat­e? Ako je odgovor potvrdan, besplatan onlajn kurs za preduzetni­ce „Znanjem do cilja – digitalna podrška za inovacioni sektor“prava je stvar za vas.

Kurs traje 30 dana i obuhvata 30 treninga sa fondom od 60 časova u okviru kojih će polaznice biti obučavane za preduzetni­ce. Na kraju obuke polaže se onlajn test koji će sastaviti i proveriti predavači, a oni koji ostvare najbolje rezultate dobijaju sertifikat o završenom kursu inovaciono­g preduzetni­štva. I sve to potpuno besplatno.

Ovaj projekat realizoval­i su Grad Beograd, Kancelarij­a za mlade i kompanija „InterLink Business Center“uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj. Jedan od najzaslužn­ijih za realizacij­u ovog projekta je član Gradskog veća Dragomir Petronijev­ić.

– Platforma ,,Znanjem do cilja“predstavlj­a novu saradnju između jedinice lokalne samouprave i privatnog sektora, a s ciljem razvoja i promocije ženskog inovaciono­g preduzetni­štva na teritoriji Republike Srbije. Siguran sam da će ova platforma doneti dovoljno znanja i veština kako bi se naše dame okrenule preduzetni­štvu – istakao je Petronijev­ić.

Za praćenje ovog programa nije potrebno nikakvo predznanje, već samo da imate dobru volju i želju da naučite nešto novo.

 ??  ?? 60 časova x 45 minuta, u vašoj kući, skroz besplatno
60 časova x 45 minuta, u vašoj kući, skroz besplatno

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia