Blic Zena

Danijela Stil i u 2019. sa vama

Romani Danijele Stil prodaju se uz „Blic ženu“već punih šest godina. Nastavljam­o i u 2019. Spremite se, stižu novi naslovi

-

Više od 650 miliona primeraka njenih knjiga stiglo je do nebrojeno čitalaca u preko 69 zemalja sveta na 43 jezika. Sve što je napisala bilo je bestseler, a napisala je zaista mnogo: 169 dela, od kojih su 145 romani, a 18 knjige za decu. Ostvarila se i u pisanju poezije, kao i stihova za muzičke albume.

Pre 31 godinu našla se u Ginisovoj knjizi rekorda jer su njene knjige bile na listi najčitanij­ih neprekidno čak 381 nedelju. Nije tajna da je Danijela Stil i dalje najčitanij­i američki autor bestselera, ali pitaju se mnogi ko se zapravo krije iza kraljice ljubića.

Rođena kao bogata naslednica američkog diplomate, odrastala je s njujorškim džet-setom, sklopila pet brakova i odgajila devetoro dece.

Šuška se da poseduje više od 50 miliona dolara i čak 6.000 pari „lubuten“cipela. Ipak, spoznala je odlično i tugu jer joj se 1997. sin ubio nakon teške zdravstven­e dijagnoze.

Danijela više od četiri decenije svake godine objavi po jednu knjigu, a tajna je u doslednost­i i istim saradnicim­a još od 1970.

– Uvek se trudim da mi likovi budu uverljivi. Zato za moje knjige ljudi često kažu: „Ovo je priča mog života“– rekla je Stilova svojevreme­no.

Danas ona veći deo godine provodi u svojoj kući u Francuskoj.

Retko daje intervjue i pojavljuje se u javnosti, a u međuvremen­u je postala članica Sajentološ­ke crkve. Kada je pitaju da definiše sreću, ova čudesna žena odgovara:

– Srećna i zdrava deca. I fantastiča­n partner sa kojim mogu da podelim život.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia