Blic Zena

VREME JE ZA BJUTI DETOKS

Lepota

-

Teška šminka i još teža hrana ostavili su traga na našoj koži, koju nakon praznika treba potpuno regenerisa­ti i odmoriti

Period nakon praznika je vreme kada najviše razmišljam­o o detoksikac­iji. Nakon obilnog božićnog ručka i dočeka Nove godine na kojem smo popili i pojeli previše, većina nas se okrene čišćenju organizma. Ali pored čišćenja tela iznutra, ne smemo zaboraviti da nam je i spolja potreban detoks.

Iako je koža sama po sebi detoksikac­ijski organ, taj proces zna da bude veoma spor i upravo zbog toga su razvijeni proizvodi koji ga ubrzavaju. Reč je o tretmanima za čišćenje pora koji će nam očistiti kožu i osigurati blistaviji ten.

POČNITE OD KOSE

Predlažemo da bjuti detoks započnete sa kosom. U prethodnom periodu bila je namučena raznim proizvodim­a kojima je čistimo i stilizujem­o, a tu su i nezaobilaz­ni štetni uticaji iz okoline. Trudite se da proizvodi koje koristite ne sadrže silikone ili veštačke arome i mirise. Zatim sledi šampon za dubinsko čišćenje kose koji će delotvorno sa vlasi i temena ukloniti prljavštin­u, hemikalije i ostatke proizvoda poput laka i pene za kosu. Tu su i detoks regenerato­ri koji se mogu kombinovat­i sa šamponom, a kosa će vam nakon njihovog delovanja biti čista i neoptereće­na, lagana, lepršava i puna volumena.

„Eveline SOS Active“serum sa

hijalurons­kom kiselinom, 809 dinara

 ??  ??
 ??  ?? „Le petit
Marseillai­s detox“šampon za kosu,
239 dinara „Afrodita Spa nourish gold“šećerni piling za
telo, 769 dinara
„Le petit Marseillai­s detox“šampon za kosu, 239 dinara „Afrodita Spa nourish gold“šećerni piling za telo, 769 dinara
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia