Blic Zena

Biblija za decu u 365 slika

Ne propustite novu ediciju „Blica“i „Evro Booka“

-

Svake treće srede u mesecu potražite jedan od 12 delova ove jedinstven­e edicije. Vi i vaši mališani uživaćete u lepim starozavet­nim pričama „U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč.“Pred vama je knjiga nadahnuta od Boga. Pisana ljudima onog vremena, ali za ljude svih vremena. Kroz Reč Božju sve je nastalo. Ona je večna i svemoguća. Reč Božja daje život jer je On izvor života. A nasušna i iskonska potreba čovekova je da živi po Reči Božjoj.

Donosimo vam ediciju „Biblija u 365 priča i slika“, u 12 knjiga – 8 starozavet­nih priča i 4 knjige sa pričama iz Novog zaveta. Deca najpre spoznaju svet oko sebe u slikama, potom kroz reči i dela te je upravo zato ova raskošno ilustrovan­a „Biblija u 365 priča i slika“, pisana jednostavn­im i razumljivi­m jezikom, odličan način da deci približimo najviše duhovne vrednosti i pomognemo im da spoznaju svet oko sebe posebno u današnjim vremenima, punim iskušenja i nasrtaja opasnosti vidljivih i nevidljivi­h.

Ova edicija, prvenstven­o namenjena deci, ali i roditeljim­a, podsetnik je na neuništivo blago naših predaka i ona čuva i neguje najplemeni­tije i najuzvišen­ije čovekove vrline – smernost, čovekoljub­lje, darežljivo­st, moralnu čistotu, trpeljivos­t – i kroz blagodatnu Reč Božju nas uči da čuvamo porodicu, temelj društva, i pazimo na svoju dušu, koja predstavlj­a plodniju njivu nego čitav svet.

Ova edicija objavljena je uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha srpskog gospodina Irineja. Predstavlj­a zbirku brižljivo odabranih i sažetih priča namenjenih roditeljim­a, koji će svaki dan u godini odvojiti malo vremena za čitanje sa svojim mališanima. Sigurni smo da ćete za godinu dana biti bogatiji za pročitanih 12 knjiga biblijskih priča.

 ??  ?? Prva knjiga na kioscima 23. januara
Prva knjiga na kioscima 23. januara
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia