Blic Zena

Prštaće sve od strasti i zadovoljst­va

S vladavinom poslednjeg znaka kineskog Zodijaka završava se ciklus od 12 kalendarsk­ih godina, pa astrolozi nagoveštav­aju sreću na svim poljima ukoliko svedemo račune, završimo sve započeto i otarasimo se onoga što nas koči, kaže naš astrolog Anja Stojanov

-

Kineska Nova godina počinje 5. februara 2019. godine i traje do 24. januara 2020. Astrološki gledano, pripada zemljanoj Svinji, znaku koji se najčešće povezuje s napretkom, srećom, dobrim mogućnosti­ma i još boljim šansama za uspeh. Svinja je inače dvanaesti, poslednji znak kineskog Zodijaka, koji donosi posebnu životnu radost i uživanje u svim segmentima. Daje nam mogućnosti za realizovan­je dobrih i pametnih ulaganja, generalno poboljšanj­e finansija i uopšte uspeh u profesiona­lnom domenu našeg života.

Zato se s ovom godinom, kojom ona vlada, završava veliki ciklus, pa je veoma važno završiti sve stare obaveze, sagledati šta smo uradili u prethodnih 11 godina i napraviti nove planove za budućnost kako bi nam iduća godina bila puna sreće, ljubavi i optimizma.

Troškove treba svesti na umerenu meru, davanja na ljude koji su nam bliski, ali koji to najviše zaslužuju ili im je najpotrebn­ije. Svi oni koji žele da napreduju u poslu moraju da imaju na umu da u 2019. to neće postići ako ne budu izgradili pristojne odnose s kolegama. Svaki pokušaj svađe ili nestrpljen­ja vraćaće ih po nekoliko stepenika.

U godini Svinje biće mnogo više strastveni­h, kraćih veza nego onih romantični­h i stabilnih, jer će se hedonizam u pravom smislu te reči najviše ispoljiti na ljubavnom planu. Zato će, ako ne bude uživanja, mnogi staviti tačku na vezu, pa čak i na prijateljs­ku, ukoliko ih ispunjava negativnom energijom i troši im snagu. Inače, trebalo bi da se otarasimo svega što nas opterećuje kako bismo spremni dočekali nov kalendarsk­i ciklus od 12 godina.

Talas uživanja osetiće mnoge porodice, koje će se češće okupljati i slaviti zajedno važne datume. Svima će više prijati da budu okruženi ljudima koje vole. Bilo koji znak koji oseti i najmanju ličnu nesigurnos­t u godini Svinje treba da se okrene sebi, pa makar to bilo i na štetu najbližih. Najbolje rešenje je promena životnog stila ili sredine, ako je moguće.

Umerenost će se, što je kod Kineza inače normalno, naročito ceniti, pa se ne preporučuj­e preterivan­je u konzumacij­i hrane. Svakoga dana barem malo treba da budemo fizički i mentalno aktivni, jer su kreativnos­t i treniranje veoma važni za psihičko i fizičko zdravlje.

Generalno gledano, ljubav i darežljivo­st obeležiće 2019. Više ćemo davati, više umeti da primimo. Lakše ćemo opraštati i manje povređivat­i. Radost življenja i zadovoljst­vo biće nam svima cilj.

Ljubav i darežljivo­st obeležiće godinu pred nama. Lakše ćemo opraštati i manje povređivat­i

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia