Blic Zena

Mojih omiljenih pet

-

1. SVETLI KAPUT ZA ZIMU

Ovo mi je najdraži kaput – odiše elegancijo­m, nežne je boje, a usput je i praktičan jer se uopšte ne gužva.

2. ELEGANTNI MIRIS MOŠUSA

„Nasomato Baraonda“je moja omiljena parfemska nota, nastala u Holandiji. Sve note ovog brenda su i za muškarce i za žene. Nežan je, nenametlji­v, elegantan i vrlo poseban. Nije težak, ne volim parfeme koji guše.

3. PRAKTIČNE I UDOBNE, TAKVE SU OVE SANDALE

Volim ih jer su za sva vremena. Štikla jeste visoka, ali urađene su na malo moderniji način. Lako se kombinuju sa farmericam­a, suknjama, haljinama. Ovakva nijansa sive je baš zahvalna.

4. LANČIĆ S MEDALJONOM ARHANGELA MIHAILA

Ovo je simbol i čuvar ljubavi između mene i mog partnera, s kojim ne mogu da budem stalno. Originalni medaljon sam kupila pod Ostrogom, ali kako je s vremenom izbledeo, napravila sam ga u zlatu i namenila ga da bude čuvar naše ljubavi.

5. PATIKE KAO DRAGA USPOMENA

Dobila sam ih od mame. To je jedan od poslednjih poklona koje mi je dala. Jednom prilikom smo krenule da njoj kupimo zimsku jaknu, ona je videla patike i rekla: „Jao, kako su slatke, hajde probaj, Maki.“Kada je videla kako mi stoje, rekla mi je: „Odmah ću ispisati ček!“One su uspomena na ogromnu ljubav koju sam dobila od moje majke.

 ??  ?? Mantil-haljina na meni
jedna je od mojih omiljenih zato što joj je kroj takav da uvek laska figuri. Elegantna je i lepa,
odmerena i seksi, ali s merom. U njoj se zaista
osećam ženstveno
Mantil-haljina na meni jedna je od mojih omiljenih zato što joj je kroj takav da uvek laska figuri. Elegantna je i lepa, odmerena i seksi, ali s merom. U njoj se zaista osećam ženstveno

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia