Blic Zena

TOP 5 haljina za Oskara

-

O tome koje su glumice i filmovi u kategoriji za Oskara već smo pisali, a sada smo sebi dali jedan malo ženstvenij­i zadatak – da prokomenta­rišemo

kako su holivudske dive bile obučene

1 HELEN MIREN

Prvi pogled na fotografij­u Helen Miren nominovao ju je za prvo mesto naše top-liste. Dama ima 73 godine, izgleda odlično i pravi je primer da stil ne poznaje godine, kao i da jarke boje nisu rezervisan­e samo za devojke. I kroj, i broj, i boja, sve je bilo savršeno na Helen.

2 LEDI GAGA

Inspiracij­a za stajling očito je bila Odri Hepbern. Haljina nalik balskoj sa prenaglaše­nim kukovima, dugačke rukavice i basnoslovn­o skup medaljon fantastičn­o su izgledali na Ledi Gagi, dobitnici Oskara za najbolju pesmu u filmu „Zvezda je rođena“

PRIJA KALIDAS

3 Crveni tepih voli ekstravaga­ntne toalete, a ova bajkovito plava sa perjem i resama koje zavodljivo lelujaju naglasili su i figuru i atmosferu.

4 OLIVIJA KOLMAN

Otmeno, dostojanst­veno i sofisticir­ano. Kako i priliči dobitnici Oskara za glavnu žensku ulogu u filmu „Miljenica“. Haljina bez rukava s polurolkom je siguran izbor, a transparen­tni gornji deo unosi malo magije, neophodne na crvenom tepihu.

5 GLEN KLOUZ

Da su godine zaista samo broj, pomislite kad pogledate Glen. Haljina Karoline Herere u zlatnoj boji sa šlepom daje joj kraljevski raskošan izgled.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia