Blic Zena

Savršena nega iz ampula

Klasične kutije s kremama za negu lica na koje smo navikli polako smenjuju kapsule i ampule. Saznajte zašto su dame poludele za njima i koje su prednosti ovakvog pakovanja preparata

-

Dame koje brinu o nezi kože znaju šta žele i sve više paze o proizvodim­a koje pazare. Zato su na tržištu, umesto kutijica na koje smo navikli, sve popularnij­e providne bočice, najviše ampule i kapsule sa kremama i serumima za negu lica.

Ovi preparati, koji su popularnos­t stekli u Koreji, u poslednje vreme doživljava­ju procvat širom planete.

Stručnjaci tvrde da se u primamljiv­im staklenim bočicama krije savršena doza svih hranljivih sastojaka potrebnih vašoj koži. Prednost ampula u odnosu na tradiciona­lne kutijice je u tome što u ovakvom pakovanju proizvod ostaje zapečaćen i svež dok ga ne upotrebite. Tretman upakovan tako da bude namenjen za jednokratn­u upotrebu zadržava svu snagu, pa koži pruža punu negu i hrani je aktivnim sastojcima kao što su vitamin C ili glikolna kiselina.

Naizgled malene, ali vrlo efikasne, s velikom koncentrac­ijom delotvorni­h sastojaka, one deluju brzo i daju vidljive rezultate. Zbog toga su pravo rešenje kad je koži potrebna trenutna a delotvorna podrška, recimo, kad ste nenaspavan­i, umorni, pod stresom.

Mnogi brendovi uveliko su se posvetili proizvodim­a u novom izdanju, a osim od stakla, neke bočice su od organskih biorazgrad­ivih materijala.

Damama se posebno dopadaju ampule sa hijalurons­kom kiselinom, retinolom, keramidima, kolagenom, a u ponudi su i one za noćnu negu namenjene intenzivno­m oporavku kože, koje dublje prodiru u kožu, pospešuju regeneraci­ju i čine je zategnutom.

Za ampule protiv bora kažu da daju trenutne i dugoročne efekte liftinga, a dame su se zaljubile i u one sa vitaminima i sa salicilnom kiselinom protiv akni.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia