Blic Zena

Mojih omiljenih pet: Marija Tarlać Nosim i pravim haljine po meri

MARIJA TARLAĆ

-

Dugo je šetala pistama i nosila najskuplju garderobu, a onda je odlučila da uzme stvari u svoje ruke i sama kreira haljine od prirodnih materijala. Danas Marija Tarlać radi punom parom i iskazuje svoju ljubav prema modi, a nama je otkrila koji su njeni omiljeni komadi.

1. SAKO UVEK, NAROČITO BOŠKOV

Uvek sam volela sakoe, volim ih i dalje. A volim i da ih pozajmim, naročito od mog drugara Boška Jakovljevi­ća, pošto se dobro osećam i u muškim modelima, samo manji broj da bude.

2. MALA CRNA HALJINA

Mala crna haljina obavezna je u mom garderober­u. Nju volim da nosim sa nekim drugim bojama, da razbijem monotoniju.

3. CIPELE SU PRIČA ZA SEBE

Volim cipele mnogo, obožavam ih, za njima sam luda. One moraju da budu priča za sebe! Zato ih nikada ne kombinujem ni sa čim.

4 MALA, ALI NAJOMILJEN­IJA TORBICA

Torbice obožavam, uvek kupujem velike torbe, u njih trpam sve i svašta, preteške su mi, ali ovu malu srebrnu večernju torbicu obožavam. To je jedna poznata svetska kreatorka i svi koji se razumeju u modu znaju koliko je ona u svetu mode bitna.

5 KORSET ZA VITKI STAS

Korsetić je moj novi izum. Kada obučete pantalone s visokim strukom, odličan izbor je korset kao ovaj, deluje kao da nemate stomak, već neverovatn­o tanak struk. Zimi možete da obučete korset preko rolke ili košulje i da vam on sve stanji i izduži, a i da istakne grudi i struk.

 ??  ?? Moj omiljeni predmet je ovaj lančić, koji mi
je kupio sin. Od tada se ne odvajam od
njega
Moj omiljeni predmet je ovaj lančić, koji mi je kupio sin. Od tada se ne odvajam od njega

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia