Blic Zena

1. NAJLEPŠA BLUZA NA SVETU

-

Kada je sin Bojan otišao u London, kupovao mi je poklon u ima oba sina. Odatle ova bluza, za mene posebna, naravno, jer je od mojih sinova. Uvek je držim okačenu na vešalici, nikada je ne prebacujem preko stolice, niti gužvam. Imam poseban odnos prema njoj. Ne perem je sama, već je nosim na hemijsko iz straha da joj se nešto ne desi. Iako je često nosim, toliko vodim računa o njoj da izgleda kao nova. A kada je obučem, zaista se osećam posebno.

2. NAOČARI UMESTO NAKITA

One su mi veoma drag poklon i volim ih zato što su neobične. Od trista naočara koje su bile izložene, ja sam pravo na njih pokazala, nisam ništa više ni birala. Sviđa mi se kako mi stoje. Kad god sam bez šminke ili nisam dovoljno doterana, ja ih stavim i osećam se savršeno. One su kao parče nakita, ulepšaju svaki autfit.

3. BALETANKE ZA SVAKU PRILIKU

Obožavam da nosim detalje s animal printom. Ove baletanke su veoma kvalitetne, urađene su od konjske dlake, malo su neobičnije od drugih baletanki, ali su veoma praktične i idu uz sve – od haljina, preko farmerki, do belih košulja. Mnogo su praktične jer mogu da se obuku u svakoj situaciji. Kad god nisam sigurna šta bih, ja obujem njih, jer razbiju svaku kombinacij­u da ne bude klasična.

4. I PRELEPA I PRAKTIČNA

Marame, ešarpe, pašmine obožavam. To mi je fenomenala­n detalj. Nekada mi vise na torbi, nekada su na meni, ali uvek, uvek ih imam, a ova je moja omiljena. Otkad sam je uzela, neprekidno je nosim. Dobro ide uz skroz crno ili uz jesenje boje, ma ide uz sve. Svilena je i ogromna, tako da je mnogo praktična.

5. NEZAMENLJI­VI NESESER

Već 20 godina ga imam, i ne znam kako se to dogodilo. Taj neseser sam kupila od prijatelji­ce koja ga je donela iz Italije i nikada više nisam uspela da mu nađem zamenu. A nije da nisam pokušavala, ali uvek sam nalazila neku zamerku i brzo se vraćala njemu. Obožavam ga jer posle toliko godina on i dalje izgleda kao nov.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia