Blic Zena

BANKA SA TRADICIJOM I KVALITETOM U FOKUSU

-

JUBMES banka je tokom četiri decenije uspešnog poslovanja postala simbol sigurnosti i pouzdan partner brojnim klijentima iz sfere privrede, ali i fizičkim licima. Zahvaljuju­ći spremnosti da izađe u susret željama klijenata, kao i da se prilagodi njihovim mogućnosti­ma, Banka poslednjih godina beleži kontinuira­n rast dobiti iz redovnih poslovnih aktivnosti.

Dokaz uspešnog poslovanja je i činjenica da je JUBMES banka u prvih šest meseci 2019. godine ostvarila rast dobiti iz redovnih poslovnih aktivnosti od 12 odsto u odnosu na isti period prošle godine i na taj način napredoval­a u ukupnom rezultatu bankarskog sektora Srbije za dve pozicije u odnosu na 2018. godinu.

Jačanje poverenja u Banku ogleda se i u rastu depozita kako stanovništ­va, tako i kompanija sa kojima Banka sarađuje sve ove godine. Veoma visok rast depozitnog potencijal­a Banke u 2018. godini od 47,1% nastavljen je i u 2019. godini. U JUBMES banci u ovoj godini zabeležen je rast ukupnih depozita stanovništ­va od 15 odsto, dok su štedni ulozi stanovništ­va porasli čak 17,8 odsto. Kako bi dodatno stimulisal­i štednju, povodom predstojeć­e Nedelje štednje, tim stručnjaka u JUBMES banci priprema interesant­nu ponudu uz niz povoljnost­i, koja će važiti od 15. oktobra do 15. decembra ove godine.

Činjenica da Banka postoji pune četiri decenije klijentima svakako uliva sigurnost i poverenje. Ulaskom u petu deceniju poslovanja JUBMES banka ostaje adaptibiln­a, efikasna i odgovorna, u cilju održanja visoke poslovne reputacije Banke i spremnosti da odgovori na sve izazove u narednih 40 godina.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia