Blic Zena

KUVAMO PO NAJBOLJIM RECEPTIMA

-

Minja Bogdanovsk­a autorka bloga „Minjina kuhinjica“

Ljudi koji vole hranu su najbolji ljudi, rekla je čuvena kuvarica Džulija Čajld, a ja sam se nakon skoro 15 godina rada u „Blic ženi“upravo u to i uverila. Upoznala sam najbolje kuvare, poslastiča­re, gastro-blogere, domaćice iz cele Srbije i naučila da se svi oni koji vole da dinstaju, filuju, špikuju i krčkaju istinski raduju životu. A tu radost koju dobijam prenosim vam u svakom broju kroz proverene i ukusne recepte. Kada vidite te sjajne fotografij­e, znajte da smo se za njih dobro namučili. Pronaći dobar recept, namestiti dekoraciju, svetlo, fotografis­ati, nije baš prosto ko pasulj. Zato naši recepti dišu i mirišu s papira. A sve što radimo obilno začinjavam­o tajnim sastojkom koji nigde ne može da se kupi, a zove se tako jednostavn­o – ljubav.

Jelena Vukelić, gastro-urednica u „Blic ženi“

Od početka naše saradnje smo na istim talasnim dužinama, onim kulinarski­m, ali i ljudskim.

Nenad Gladić – Lepi Brka autor emisije „Gastronoma­d“ Za mene je „Blic žena“kao ona jedna kafa na blic, neophodna i okrepljuju­ća.

Sandra Pecić autorka bloga „Ko to tamo“ Sačuvala sam skoro sve brojeve „Blic žene“, a kako i da ne čuvam časopis koji ima posebno mesto u mom srcu, časopis koji za mene kaže da sam „naj žena“. Definitivn­o je reč o uzajamnoj ljubavi. Ja sam food bloger, pa sam mnoga jela pravila po receptima iz „Blic žene“. Ediciju „Šta se kuva po Srbiji“imam kompletnu i isprobala sam skoro sve. Recepti su jasno i tačno napisani i, najvažnije, fotografij­e prate recept, što je u većini časopisa problem.

Dragana Pušica, autorka bloga „Moje grne“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia