Blic Zena

PRAVI SAVETI NADOHVAT RUKE

-

Najbolje teme iskrsavaju u trenutku, rađaju se u hodu i, po pravilu, želimo da ih uradimo što pre. Zato naši stručni, pouzdani i požrtvovan­i saradnici znaju šta znači kada razgovor krene ovako: „Fantastičn­a je tema! Za kada vam treba tekst? Za juče! Koliko imamo vremena? Paaaa, skoro da ga nemamo, ali

recimo do podne...“Oni su taj zlatni ključić čija je stručnost novinaru dragocena. Vrhunski profesiona­lci koji su s nama naučili da, osim rokova, ništa nije zakucano i ne ljute se kad nešto hitno smeni

nešto još hitnije.

Branka Gajić

urednica i novinarka u

„Blic ženi“ Danas je veoma malo kulturnih i pristojnih novinskih tema, kao i rubrika. Koristim svaku priliku da napišem nešto što nekome može koristiti, a „Blic žena“mi neretko pruža takve prilike.

Marko Braković, psiholog Čitateljku „Blic žene“vidim kao stvarnu ženu u svim njenim ulogama: kao majku, baku, studentkin­ju, poslovnu ženu, domaćicu, sportistki­nju, umetnicu, naučnicu, ljubavnicu, a iznad svega kao ljudsko biće s dilemama, patnjama, ciljevima i radostima. Zbog svih njih nikad mi nije teško da se posvetim nekoj temi. To je moj način da nešto dam i vratim svim tim ženama bez kojih naš život ne bi bio isti.

Leo Ivanišević, psiholog

Saradnja s „Blic ženom“traje već deceniju i čast mi je što sam bar malo doprinela edukaciji čitalaca kada je reč o zdravoj ishrani.

Jasna Vujičić, dijetetiča­r-nutricioni­sta Jak je motiv pomisao da će tekst u „Blic ženi“nekome pomoći da reši dileme i teškoće koje svakoga od nas nekada zadese. Zato meni ova saradnja predstavlj­a posebno zadovoljst­vo i čast.

Tatjana Daničić, psiholog

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia