Blic Zena

Mojih omiljenih pet: Tanja Rađenović

Klasična na poslu, šik privatno

-

Tanja godinama radi kao voditeljka Informativ­nog programa TV „Pink“. Zbog prirode posla uvek je u sakoima i dosta strogim izdanjima, dok je privatno sasvim drugačija. Ne voli klasiku i uvek je zanimljivo i interesant­no obučena.

– Stil je nešto sa čim se rađaš.

Ili ga imaš ili ne. Moj stil odevanja sigurno nije klasičan, pre bih rekla da je malo pomeren. Možda zato što sam na poslu klasično obučena, najčešće u sako i košulju. S vremenom sam izgradila svoj stil, jer volim da maštam i da se igram dok kombinujem šta da obučem – kaže Tanja.

1. ZAVOLELA SAM BOJE

Haljina je divna, puna boja, desen je predivan. Može da se obuče na razne načine. Od kombinacij­a sa sandalama do čizama, razne su opcije, zavisi od raspoložen­ja.

2. TORBA UVEK U TRENDU

Torbu sam donela iz Amerike pre nekoliko godina. Volim je mnogo, mogu intenzivno da je nosim, ide uz puno stilova, a mogu i neku godinu da se odmorim i da joj se vratim s istim intenzitet­om dopadanja kao na početku. Uvek je moderna.

3. ANIMAL PRINT, ALI DISKRETAN

Dugo sam se opirala animal printu jer vrlo često može da bude vulgaran. Ipak, neki komadi, kao ovaj nežni svetli desen, izgledaju prefinjeno, pa su mi se ove čizme veoma dopale. Idu uz mnogo stvari i stilova.

4. VENČANICA ŠIVENA NOĆU

Poznati kreator i moj veliki prijatelj napravio je ovu haljinu za moje venčanje. Bilo je dosta drame oko nje, što nisam znala. Krili su od mene zato što sam bila trudna. Dan pred venčanje ju je odneo na hemijsko čišćenje, gde su oštetili svilu i potpuno skinuli cvetove. On je morao celu noć da šije novu, kombinujuć­i nešto drugo jer nije imao dovoljno materijala za još jednu. Sve je stiglo na vreme, a ja nisam

ništa primetila. Tek su mi posle sve ispričali.

5. ODELO MOŽE, ALI OTKAČENO

Ovo odelo je novije i mnogo mi se dopalo jer nije klasično. Dugo sam bežala od odela, ali kad sam uvela boje, shvatila sam da mogu da budu pomerena, a ne klasična. Moderan animal print je na njemu, i to na potpuno zanimljiv način.

 ??  ?? 4. 5. 3. 1. 2.
4. 5. 3. 1. 2.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia