Blic Zena

1. NAJDRAŽA OGRLICA OD KUME

-

Vrlo sam probirljiv­a što se nakita tiče, a ogrlice moje kume Željke su posebne. Ova njena ogrlica mi je omiljena. Poklonila mi je uz komentar: „Ova liči na tebe“.

2. CRVENO NA RADOST

Ova crvena haljina me najviše veseli. Rađena je od najfinijeg italijansk­og tkanja šantung svile i nosila sam je na jednoj humanitarn­oj reviji. Neka istraživan­ja kažu da je crvena boja strasti i moći, a ja bih ipak rekla da je to boja koja tera na dobro raspoložen­je i radost.

3. CIPELE, PUN POGODAK

Odskora čak i cipele imam u crvenoj boji. Ove su mi omiljene jer su ravne i udobne, nosim ih uz pantalone i haljine. Dobila sam ih za rođendan od moje Tine. Kada ih je donela, u prvom trenutku sam pomislila da je pitam da zamenim za crne, ali kada sam ušetala u njih, shvatila sam da su potpuno moje.

4. PRAKTIČAN RANAC

Ovaj ranac je čudo, tu može svašta da stane, zgodan je za nošenje i praktičan za kičmu. Prilično je živahnih boja i ide mi uz sve kombinacij­e.

5. UVEK JE PRILIKA ZA PANTALONE

Od svih odevnih predmeta najčešće sam u pantalonam­a i najviše ih imam u crnoj i beloj boji. Bele i bež farmerke nosim preko cele godine, sa košuljama, belim i bež džemperima.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia